ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΕΣΜΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Π.Ε.ΣΥ.Θ.

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΥΣ

Το Κέντρο Αρχαίου Δράματος Κ.Ε.Π.Ε.Α.Δ. «Δεσμοί» συνεχίζει την επιμορφωτική του δραστηριότητα με σεμινάρια που στοχεύουν στην περαιτέρω επιμόρφωση των Θεατρολόγων μέσω βιωματικών εργαστηρίων πάνω στο αρχαίο δράμα.

Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο Θεατρολόγων Π.Ε.ΣΥ.Θ. οργανώνει βιωματικό σεμινάριο πάνω στους βασικούς άξονες του αρχαίου δράματος ΛΟΓΟΣ – ΜΕΛΟΣ – ΟΡΧΗΣΗ με υπεύθυνη την Λυδία Κονιόρδου.

Το σεμινάριο, διάρκειας 30 ωρών, περιλαμβάνει Υποκριτική – Αυτοσχεδιασμό, Στοιχεία Σκηνοθεσίας, Κίνηση – Μουσική, Αγωγή Λόγου – Εκφορά Ποιητικού Κειμένου.

Όλα τα μαθήματα είναι βιωματικά και στόχο έχουν να συμπληρώσουν την πρακτική εκπαίδευση των θεατρολόγων και την πρακτική εξειδίκευση τους στο αρχαίο δράμα. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε απόφοιτους θεατρολόγους, όσοι εκ των οποίων είναι μέλη του Κέντρου Αρχαίου Δράματος «Δεσμοί» ή του Π.Ε.ΣΥ.Θ επωφελούνται έκπτωσης 10% στο κόστος του σεμιναρίου.

Έναρξη σεμιναρίου:13 Μαΐου
Κόστος συμμετοχής: 70 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του Κέντρου Αρχαίου Δράματος «Δεσμοί», στην ιστοσελίδα www.ancientgreekdrama.gr και στο τηλέφωνο 210 7251173.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: