ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. ανταποκρινόμενος στην ανάγκη να εκπροσωπηθούν και να στηριχτούν συλλογικά τα μέλη του και όλοι οι θεατρολόγοι που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα και σε αντικείμενα πέραν της δημόσιας εκπαίδευσης καλεί τα μέλη του σε ανοιχτή συζήτηση στα πλαίσια:

ΗΜΕΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Την Τρίτη 20 Νεόμβρίου και ώρα 18:00 στα γραφεία του συλλόγου μας Νευροκοπίου 18 στον Κεραμεικό.
Η συζήτηση θα έχει χαρακτήρα διερεύνησης του εργασιακού τοπίου στους διάφορους χώρους εργασίας συναδέλφων και εντοπισμού των προβλημάτων με σκοπό τη διαμόρφωση θέσεων και διεκδικήσεων του συλλόγου. Καλούμε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται ως θεατρολόγοι σε οποιαδήποτε θέση και σχέση εργασίας να συμβάλλουν με περιγραφές της εργασιακής κατάστασης ανά χώρο και προτάσεις για πιθανά αιτήματα και στόχους του Π.Ε.ΣΥ.Θ., καθώς και με προτάσεις για ενέργειες του Π.Ε.ΣΥ.Θ. προς κατάκτησή τους.

Τα πορίσματα της συζήτησης θα αξιοποιηθούν ως βάση διαμόρφωσης εισήγησης του Δ.Σ. προς τη Γενική Συνέλευση του Δεκεμβρίου, ώστε ενιαία ο κλάδος να προβεί στη διεκδίκηση των στόχων που  θα προκύψουν.   Εκ μέρους του Δ.Σ. θα υπάρξουν εισηγήσεις για τα εξής θέματα, για τα οποία έχει γίνει μια προεργασία. Οποιαδήποτε πρόταση για προσθήκη και εμπλουτισμός της θεματολογίας είναι επιθυμητή και θα συμβάλλει τα μέγιστα στη συζήτηση.  ·Προϋποθέσεις και δικαιώματα εργασίας θεατρολόγων ως φωτιστών σκηνής, ηχητικών, φροντιστών σκηνής και αμπιγιέζ. (εν γένει τεχνικών θεάτρου).   ·  Όροι και συνθήκες εργασίας θεατρολόγων σε Δήμους και νομικά πρόσωπα των ΟΤΑ (θεατρικά εργαστήρια, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, Πολιτιστικούς οργανισμούς κλπ)   ·   Όροι και συνθήκες εργασίας θεατρολόγων που διδάσκουν σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ.   Σας καλούμε να παραστείτε και να βοηθήσετε με πληροφορίες και προτάσεις. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ε.ΣΥ.Θ. 

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: