7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Τις προσεχείς ημέρες διοργανώνεται η 7η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  «Θέατρο & Εκπαίδευση: δεσμοί αλληλεγγύης» και συγκεκριμένα  23, 24, 25 Νοεμβρίου 2012 στην Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά στην  Αγία Παρασκευή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και στο http://www.theatroedu.gr/index.php?option=com_content&id=1830%3A2012-03-12-13-59-29&lang=el   

Ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. ως συνεργαζόμενος φορέας της συνδιάσκεψής διαθέτει τον χώρο του και φιλοξενεί  προσυνεδριακό σεμινάριο του Joe Winston, δασκάλου δράματος/θεάτρου από το Πανεπιστήμιο του Warwick, για τις ημερομηνίες 21-22 Νοεμβρίου, και ώρες 17.00-21.00.

Έχουμε την δυνατότητα δύο μέλη του συλλόγου να παρακολουθήσουν το σεμινάριο δωρεαν. Παρακαλούμε δηλώστε την επιθυμία σας στην γραμματεία μέσω mail μέχρι την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου. Η επιλογή θα γίνει με κλήρωση και θα ειδοποιηθείτε μέσω mail.

Επίσης τα μέλη του ΠΕΣΥΘ θα μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο στην τιμή που πληρώνουν και τα μέλη του Δικτύου (30€).
Στον χώρο της συνδιάσκεψης θα υπάρχει τραπεζάκι με υλικό του Συλλόγου μας. Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά καθώς και να δηλώσετε εθελοντές γραμματειακής υποστήριξης για τις ημέρες διεξαγωγής της Συνδιάσκεψης.

Ευχόμαστε καλές εργασίες στους συναδέλφους της Συνδιάσκεψης.
Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: