ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,Μετά και την εκ νέου μειωμένη συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Κυριακής 19-5-2013, όπου και θα γινόταν προγραμματισμός δράσεων και έγκρισή του οικονομικού προϋπολογισμού αναγκαστήκαμε να μην πραγματοποιήσουμε την συνέλευση και να παραπεμφθούν όλα τα παραπάνω σε αποφάσεις του Δ.Σ.Σας προωθούμε κάλεσμα για συμμετοχή στις επιτροπές του Συλλόγουόσες λειτουργούν τα προηγούμενα χρόνια (Επιτροπή Εργασιακών θεμάτων, Επιτροπή Πολιτισμού, Θεατρική Ομάδα, Επιτροπή Βιβλιοθήκης, Επιτροπή Παιδείας) αλλά και δύο νέες που αποτελούν πρωτοβουλία του νέου Δ.Σ. (Ερευνητική ομάδα & Επιτροπή που μέσω ερωτηματολογίου θα ανιχνεύσει την εργασιακή κατάσταση των συναδέλφων).

Σας προωθούμε και μία μικρή περιγραφή των επιτροπών προκειμένου να ενημερωθείτε πληρέστερα.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν στις παρακάτω Επιτροπές του Συλλόγου. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν έως τις 15 Ιουνίου, με την ένδειξη της επιτροπής που ενδιαφέρονται.
Σημείωση: Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή ακόμα και αν ανήκατε σε κάποια επιτροπή παλαιότερα. Επιτροπή Παιδείας: Έχει ως βασική επιδίωξη την ουσιαστική ένταξη του μαθήματος της θεατρικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την προάσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ32 Θεατρικών Σπουδών. Υπεύθυνες εκ μέρους του Δ.Σ. θα είναι η Βένια Κολοτούρου & η Ηλέκτρα Μήτσουρα. Επιτροπή Πολιτισμού: Έχει συγκροτηθεί προκειμένου να προωθεί τα θέματα του Πολιτισμού που αφορούν στο Σύλλογο και να ενημερώνει τα μέλη για πολιτιστικά ζητήματα. Βασικός της στόχος είναι η εισήγηση και οργάνωση των σεμιναρίων, επί πληρωμή ή μη, στον Π.Ε.ΣΥ.Θ. Υπεύθυνος εκ μέρους του Δ.Σ. είναι ο Νεόφυτος Παναγιώτου. Ερευνητική ομάδα: Υπεύθυνη για την έρευνα και οργάνωση της σύγχρονης θεατρικής παραγωγής: θίασοι, ομάδες, εταιρείες, κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς. Πόροι, μέσα, χώροι κ.λπ με στόχο την διοργάνωση επιστημονικής Ημερίδας την Άνοιξη του 2014. Υπεύθυνη εκ μέρους του Δ.Σ. είναι η Εύη Γιαννοπούλου. Επιτροπή που θα διερευνήσει την εργασιακή κατάσταση των συναδέλφων μέσω ερωτηματολογίου που θα καταρτίσει και θα οδηγήσει σε εκδήλωση με θέμα «Εργασιακές σχέσεις των θεατρολόγων στο σήμερα, εικόνα και προοπτικές». Υπεύθυνοι εκ μέρους του Δ.Σ. είναι ο Διονύσης Ξενάκης & η Εύη Γιαννοπούλου. Θεατρική Ομάδα: Υπεύθυνη για το ανέβασμα θεατρικής παράστασης από τον Π.Ε.ΣΥ.Θ. θα αποτελείται από άτομα με ενδιαφέρον για την υποκριτική, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, μουσική και οργάνωση. Υπεύθυνη εκ μέρους του Δ.Σ. είναι η Μαρία Κατριβέ. Επιτροπή Βιβλιοθήκης: Υπεύθυνη για το συντονισμό, πρόοδο και εξέλιξη της βιβλιοθήκης του Συλλόγου. Σκοπός είναι η συνεχής ενημέρωση και καταγραφή της Βιβλιοθήκης του Π.Ε.ΣΥ.Θ. Υπεύθυνος εκ μέρους του Δ.Σ. είναι ο Νεόφυτος Παναγιώτου. Επιτροπή Εργασιακών θεμάτων: Υπεύθυνη για την διερεύνηση των εκάστοτε καταγγελιών που φθάνουν στον Π.Ε.ΣΥ.Θ. και η οποία θα εισηγείται λύσεις στο Δ.Σ. για την αντιμετώπιση τους. Η Επιτροπή θα λειτουργεί κατά περίσταση, εάν και εφόσον υπάρχει κάποια καταγγελία. Υπεύθυνος εκ μέρους του Δ.Σ. είναι ο Διονύσης Ξενάκης.Συνάδελφοι, η συμμετοχή όλων μας στις διαδικασίες καθιστούν τον Π.Ε.ΣΥ.Θ. 
ΖΩΝΤΑΝΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.

Το Δ.Σ. του ΠΕΣΥΘ.
Πρόεδρος: Νεόφυτος ΠαναγιώτουΑντιπρόεδρος: Ηλέκτρα Μήτσουρα
Γραμματέας: Βένια Κολοτούρου
Ταμίας: Μαρία Κατριβέ
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Τώνια Καράογλου
Μέλη:  Διονύσης Ξενάκης, Εύη Γιαννοπούλου

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: