ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταγγελία του Π.Ε.ΣΥ.Θ.  για τη Χρυσή Αυγή

   Ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. καταδικάζει και καταγγέλλει στα μέλη του και στον ελληνικό λαό τη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής για το σύνολο της τρομοκρατικής της δράσης ενάντια σε έλληνες και μετανάστες εργαζόμενους. Η Χρυσή Αυγή σπέρνει το δηλητήριο του ρατσισμού στους εργαζόμενους ώστε να  τους διασπά και να εξυπηρετεί τα αφεντικά της, τα μεγάλα μονοπώλια, σε τελική ανάλυση το καπιταλιστικό σύστημα.
   Ξεκίνησε με τις επιθέσεις ενάντια σε απροστάτευτους μετανάστες, φτωχούς βιοπαλαιστές με κριτήριο το χρώμα του δέρματος. Συνέχισε με την τρομοκρατία ενάντια σε θεατρικές παραστάσεις. Στα μουγκά ασκούσε τρομοκρατία ενάντια σε απεργούς. Και τώρα δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο:
   Επιτίθεται σε μέλη του ΚΚΕ στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, σε μετανάστες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια για τους οποίους τα τάγματα εφόδου της  Χρυσής Αυγής ανέλαβαν τη βρώμικη δουλειά της τρομοκρατίας, και την περασμένη  Τετάρτη είχαμε την πρώτη εν ψυχρώ δολοφονία, η συμμορία έστησε καρτέρι κι έστειλε στο θάνατο ένα νεαρό εργατόπαιδο, καλλιτέχνη και αντιφασίστα στο Κερατσίνι.
   Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, τη φασιστική βία και ιδεολογία.
   Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν και σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.
   Χρησιμοποιείται από το σύστημα πολύμορφα, δίνοντας πρόσχημα για να διατυπώνεται η ανιστόρητη θεωρία της εξίσωσης των δύο άκρων, να τσουβαλιάζεται το εργατικό-λαϊκό κίνημα με τη δράση θρασύδειλων δολοφόνων στο όνομα δήθεν της καταδίκης της βίας, από αυτούς που στερούν βίαια τα δικαιώματα των εργαζομένων.
   Οι συλλήψεις των τελευταίων ωρών μελών της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να μας αφήνουν αδιάφορους, ο Εισαγγελέας μιλάει για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» και με την διαδικασία του αυτόφορου προφυλακίζει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής βάση μαρτύρων και γεγονότων. Όλα αυτά δεν μπορεί να μην τα βλέπουμε με επιφυλακτικό μάτι και να επαναπαυόμαστε.
   Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι Λαϊκές Επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει.
   Καμία ανοχή στο φασισμό! Έξω τώρα οι φασίστες από σχολεία, σωματεία και γειτονιές!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: