ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Πρόσκληση στην εξ αναβολής Γενική Συνέλευση

Συνάδελφοι,

   Όπως ήταν αναμενόμενο, η Γ.Σ. του Συλλόγου μας ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014.
   Ως εκ τούτου, προχωράμε κανονικά στην πραγματοποίηση της εξ αναβολής Γ.Σ. την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 12.00 στα γραφεία του Συλλόγου μας, Νευροκοπίου 18, Βοτανικός.

   Εκτός των θεμάτων της Ημερήσιας διάταξης τα οποία έχουν ήδη ανακοινωθεί, θεωρούμε υποχρέωση μας ως Δ.Σ. του Συλλόγου μας εν μέσω κοινωνικών, πολιτικών, εργασιακών και οικονομικών ανακατατάξεων να σας κοινοποιήσουμε τα εξής:
·   Ο Σύλλογος διανύει μια από τις χειρότερες περιόδους του σε οικονομικό επίπεδο. Οι αυξημένες απαιτήσεις του νέου χώρου, η μη αναμενόμενη εισροή εσόδων από δράσεις σε συνδυασμό με την πληρωμή ολοένα και λιγότερων συνδρομών από την πλευρά των μελών, καθιστούν την βιωσιμότητα του Συλλόγου αβέβαιη.
·   Οι αλλαγές στην εκπαίδευση (απολύσεις, κινητικότητα, μετατάξεις, συγχωνεύσεις, κατάργηση σχολικών μονάδων, μειωμένες προσλήψεις αναπληρωτών, αξιολογήσεις) αλλά και οι αλλαγές στο γενικότερο εργασιακό τομέα (κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, προγράμματα κοινωφελούς απασχόλησης, μείωση αποδοχών, αύξηση ανεργίας κ.ά.) είναι ζητήματα που αφορούν όλους μας.
·   Το Δ.Σ. του Συλλόγου προσπαθεί να κινητοποιείται και να αντιδρά άμεσα στις επιχειρούμενες επιθέσεις όσον αφορά στα εργασιακά και όχι μόνο δικαιώματα των μελών του.

   Παρ’ όλα αυτά, οι δράσεις, οι κινήσεις και η πολιτική που ακολουθεί το Δ.Σ. πρέπει να είναι έκφραση μιας μαζικής διαδικασίας.
   Καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετάσχουν στη Γ.Σ. με τη φυσική τους παρουσία καταθέτοντας ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ σε πλαίσια γόνιμου διαλόγου ώστε να οδηγηθούμε σε αποφάσεις για τα παραπάνω θέματα, για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και για όσα ακόμα τεθούν:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.      Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
2.      Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2013
3.      Απολογισμός Δράσεων του έτους 2013
4.      Οικονομικός Προϋπολογισμός του έτους 2014
5.      Προγραμματισμός Δράσεων  του έτους 2014

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: