ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟ

Μάρκετιγνκ θεάτρου

Ημερομηνία:
 Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014
Ώρα:
 11.00-13.30
Δηλώσεις Συμμετοχής:
info@pesyth.gr (έως 5 Φεβρουαρίου 2014)
Συντονισμός:
 Σταμάτης Γαργαλιάνος
Κόστος:
 Δωρεάν για τα οικονομικώς ενήμερα μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ.
               5€ για τα μη μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Στο σεμινάριο αυτό θα αναλυθούν έννοιες όπως  το Μάνατζμεντ, ο Προγραμματισμός, η Στρατηγική, η Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων στο Θέατρο,  η Διαφήμιση, οι Χορηγίες, η Προώθηση Θεατρικών Προϊόντων, η σχέση Θεάτρου και Κοινού, οι Δημόσιες Σχέσεις στο Θέατρο κ.ά.
Ειδικότερα θα αναλυθούν τρόποι και τεχνικές διαφήμισης θεατρικών παραστάσεων, τα Δελτία Τύπου, οι Αφίσες, τα Προγράμματα, τα 4 Ρ του Μάρκετινγκ. Θα εξετασθούν ειδικότερες περιπτώσεις θεατρικών Οργανισμών και ο τρόπος που αυτοί μπορούν να αναπτυχθούν. Θα δοθούν αρκετά παραδείγματα Θεατρικού Μάρκετινγκ από την σύγχρονη πραγματικότητα, στην Αθήνα και αλλού.

Ο Σταμάτης Γαργαλιάνος είναι Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.
Στο Πανεπιστήμιο PARIS-IX – Dauphine εκπόνησε διδακτορική διατριβή (1988-994) με θέμα ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ  και στο Πανεπιστήμιο PARIS-III – Sorbonne Nouvelle τελείωσε τις βασικές σπουδές Θεατρολογίας  (1985 – πτυχίο Licence)
Συνέχισε με δεύτερο πτυχίο  Θεατρολογίας, την επόμενη χρονιά, (1986- πτυχίο Maitrise). Στη συνέχεια και στο ίδιο Πανεπιστήμιο ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές θεατρολογίας τις οποίες τελείωσε την επόμενη χρονιά (1987 -D.E.A.)  
Είναι κάτοχος Μάστερ (D.E.A.) κοινωνιολογίας-οικονομίας (Developpement et Civilisation) στο Πανεπιστήμιο PARIS – II (Pantheon) (1988) και είναι πτυχιούχος Α.Β.Σ.Θ. (νυν Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) (Οργάνωση-Διοίκηση Επιχειρήσεων) (1980).
Είναι Πρόεδρος της ΄Ενωσης γα την Οργάνωση και Διοίκηση του Πολιτισμού (ΕΝ.Ο.ΔΙ.ΠΟ) και στέλεχος Μάρκετινγκ σε Θεατρικούς Οργανισμούς της Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: