ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ» ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΗΤΣΟΥΡΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΓΥΨΟΓΑΖΑ

Ημερομηνία: 
Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014
Ώρα:
 17.30-20.30
Δηλώσεις Συμμετοχής:
info@pesyth.gr (έως 3 Ιουλίου 2014)
Υπεύθυνη Εργαστηρίου:
 Ηλέκτρα Μήτσουρα, θεατρολόγος
Κόστος:
 Δωρεάν για τα οικονομικώς ενήμερα μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ.
              5€ για τα μη μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε θεατρολόγους, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς. Με απλά υλικά και γρήγορα θα φτιάξουμε μάσκες από γυψόγαζα.
Υλικά που θα χρειαστεί να φέρει μαζί του ο κάθε συμμετέχων:
Ρολό γυψόγαζας (από φαρμακείο), Βαζελίνη, Σακούλα σκουπιδιών μεγάλη, Εφημερίδες, Πετσέτα προσώπου, Μωρομάντηλα, Σφουγγάρι σώματος, Κορδέλα ή λάστιχο από μαγαζί ραπτικής για να στερεωθεί η μάσκα, Πινέλα,  Υφάσματα ή αλλά διακοσμητικά για την μάσκα.

Θα χωριστούμε σε ζευγάρια και ο ένας θα φτιάξει μάσκα στο πρόσωπο του άλλου ώστε να έχουμε την μοναδική δική μας μάσκα.
Καλό είναι οι συμμετέχοντες να φορούν παλιά ρούχα και να μην έχουν πρόβλημα να μείνουν ακίνητοι για 7 λεπτά, όσο διαρκεί το στέγνωμα της γυψόγαζας πάνω στο πρόσωπο.

Η Ηλέκτρα Μήτσουρα είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πατρών (2002), κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Π.Τ.Δ.Ε. του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κατεύθυνση «Θέατρο στην Εκπαίδευση». Δασκάλα Θεατρικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (2002-2014), εκπαιδεύτρια σε Ι.Ε.Κ. για τα αντικείμενα Θεατρικό Παιχνίδι, Θέατρο Σκιών – Κουκλοθέατρο.
Υπεύθυνη θεατρικών εργαστηρίων για παιδιά και νέους σε δήμους (Δ.Ε.Π.Α. Χαλανδρίου) και συλλόγους γονέων. Διοργανώτρια και υπεύθυνη υλοποίησης  θεατρικών εργαστηρίων σε φεστιβάλ (Φεστιβάλ Βορείου Αιγαίου, Φεστιβάλ Πετρούπολης, Athens Fringe Festival) και άλλους φορείς (Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, κ.α.). Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνη της Επιτροπής Παιδείας του Π.Ε.ΣΥ.Θ., Πρόεδρος του συλλόγου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ». Μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση & της Π.Ε.Α.Ε.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: