ΤΟ 3ο CHOC & TALK ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!

Τo 3ο CHOC & TALK έχει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Σας καλούμε στην 3η σοκολατένια συνάντηση τη Δεύτερα 1η Δεκεμβρίου να δώσουμε στο Σύλλογο χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Στόχος, όπως πάντα, είναι η συνάντηση των μελών, η γνωριμία μεταξύ παλαιών & νέων, η ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και τους γενικότερους προβληματισμούς, η ενίσχυση των δράσεων και φυσικά η οικονομική υποστήριξη του Συλλόγου.
Κάθε μέλος που επιθυμεί, μπορεί να ετοιμάσει κάτι σε φαγώσιμο αλμυρό ή γλυκό και να το προσφέρει για τη συνάντηση. Στόχος αυτή τη φορά είναι να «μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων» με τα αντίστοιχα εδέσματα και διακόσμηση.
Φυσικά, θα υπάρχει και σοκολατόπιτα για κάθε κομμάτι  της οποίας προσφέρουμε στο Σύλλογο 1€, ενώ θα ξεκινήσει και η διάθεση των κουπονιών της λαχειοφόρου αγοράς  που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της καθιερωμένης πλέον χριστουγεννιάτικης γιορτής.
Τα εναπομείναντα τρόφιμα, θα μεταφερθούν στον «Άλλο Άνθρωπο» την Κοινωνική Κουζίνα που στηρίζει τους άπορους συνανθρώπους μας και εδρεύει στο Μεταξουργείο, μαζί με κουβέρτες, ρούχα αντρικά και παπούτσια, ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας μας.
To Choc & Talk διοργανώνεται από τα μέλη Αργυρώ Γιαλαμπρίνου, Σοφία Καραγιάννη, Βασίλη Μαρτσάκη, Μελίνα Πλαστή και Μαρία Χριστοδούλου, βάσει απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης της 7/9 για ενίσχυση του Συλλόγου με δράσεις.

Σας περιμένουμε!!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: