ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι,

τη  τακτική γενική συνέλευση της Κυριακής 8/2/2015 έγινε η συζήτηση των πεπραγμένων του έτους 2014 και προκηρύχθηκαν οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. για τη διετία 2015-2017.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
ΑΠΟ ΤΙΣ 11.00 π.μ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 19.00 μ.μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

· Οι υποψηφιότητες για τη συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο (2015-2017) και στην Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία του Συλλόγου έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2015. (Σημειώστε ότι τελευταία μέρα λειτουργίας της γραμματείας για τυχόν απορίες ή εξόφληση συνδρομής είναι η Πέμπτη 19Φεβρουαρίου 2015).

Στις αρχαιρεσίες μπορούν να λάβουν μέρος τα τακτικά μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά ενήμερα και για το 2015.
Oι υποψήφιοι εφόσον το επιθυμούν μπορούν να καταθέτουν μαζί με την υποψηφιότητα τους και ένα σύντομο κείμενο υποψηφιότητας έως 100 λέξεις
.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

· Δεδομένου ότι η Υποβολή Υποψηφιότητας γίνεται εγγράφως, για διευκόλυνση των υποψηφίων σαςμπορείτε να βρείτε ΕΔΩ τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας η οποία πρέπει να έχει αποσταλεί στα γραφεία του Π.Ε.ΣΥ.Θ. έως και τις 23 Φεβρουαρίου 2015 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω απλού ταχυδρομείου (όχι συστημένη επιστολή).
· Δικαίωμα ψήφου έχουν και τα νέα μέλη που έκαναν αίτηση εγγραφής έως και τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015.
· Σε περίπτωση που υποψήφιος/α διαπιστώσει ότι η υποψηφιότητα του δεν συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση λίστας υποψηφίων παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την Γραμματεία.
· Επισημαίνεται ότι η ανανέωση των συνδρομών μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών στη γραμματεία του Συλλόγου.

Σημειώνουμε ότι μέχρι την ημερομηνία διενέργειας των εκλογών την διαχειριστική ευθύνη για τα του Π.Ε.ΣΥ.Θ., συνεχίζει να έχει το παρόν Δ.Σ.