ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Π.Ε.ΣΥ.Θ. ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ GREEK PLAY PROJECT

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων και το Greek Play Project ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους στο πλαίσιο της κοινής τους μέριμνας για την προώθηση της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας αλλά και της ενίσχυσης του θεωρητικού λόγου και του επιστημονικού διαλόγου πάνω στην τέχνη του θεάτρου.
      Η συνεργασία αυτή θα αναπτυχθεί με μια σειρά επιστημονικών κειμένων για την ελληνική δραματουργία γύρω από θεματικούς άξονες που απασχολούν την επιστημονική μας κοινότητα.
      Δύο θεματικές θα ανακοινώνονται στα μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ. σε διμηνιαία βάση και τα μέλη του συλλόγου θα μπορούν ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους να αναλάβουν τη συγγραφή θεωρητικών κειμένων. Τα κείμενα αυτά θα δημοσιεύονται στον διαδικτυακό ιστότοπο του Greek Play Project www.greek-theatre.gr στα ελληνικά και τα αγγλικά και θα προβάλλονται στο δίκτυο συνεργατών του.
    Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία μας αυτή θα είναι η αρχή μιας εποικοδομητικής συνεργασίας που όχι μόνο θα δώσει βήμα σε μια δυναμική ομάδα επιστημόνων αλλά θα αποδειχθεί επωφελής και για την τέχνη του θεάτρου στην Ελλάδα και για έναν ουσιαστικό διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και ενίσχυση και προώθηση της επιστήμης της θεατρολογίας.

Πληροφορίες:
Ειρήνη Μουντράκη, Θεατρολόγος – Κριτικός Θεάτρου – Δημιουργός GPP, mountraki@greek-theatre.gr, τηλέφωνο: 6974507238
Μαρία Καρανάνου, Θεατρολόγος – Head Project Manager GPP, karananou@greek-theatre.gr, τηλέφωνο: 6942547587

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: