ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το νέο Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ. κάλεσε τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις που αφορούν τόσο τον οικονομικό προγραμματισμό όσο και τον προγραμματισμό δράσεων για το επόμενο έτος. Τόσο η προγραμματισμένη Γ.Σ. για το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 όσο και η προβλεπόμενη από το καταστατικό εξ αναβολής, το Σάββατο 28 Μαρτίου, δεν πραγματοποιηθήκαν λόγω μειωμένης προσέλευσης μελών.
Το παρόν Δ.Σ. θεωρώντας ότι οι αποφάσεις αυτές αφορούν στο σύνολο των μελών του Π.Ε.ΣΥ.Θ.  και  άρα πρέπει να λαμβάνονται από τα μέλη του, καλεί σε επανάληψη της εξ’ αναβολής Γενικής Συνέλευσης.
Καλούμε λοιπόν και πάλι, τα μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ. σε επανάληψη της Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 12.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Νευροκοπίου 18, Βοτανικός
Σε περίπτωση μη παρουσίας ή μειωμένης παρουσίας των μελών, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό Δ.Σ. προκειμένου να ληφθούν σχετικές αποφάσεις για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης.
Tα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:
1.         Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα
2.         Προγραμματισμός 2015:
            Ι. Οικονομικός προϋπολογισμός
            ΙΙ. Προγραμματισμός δράσεων

Στη Γενική Συνέλευση μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη τα οποία είναι οικονομικώς ενήμερα και για το 2015.Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. 

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: