ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ. 2015

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στις παρακάτω Επιτροπές του Συλλόγου. Προσκαλούμε τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν  να το δηλώσουν έως τις 27 Μαΐου, με την ένδειξη της επιτροπής που ενδιαφέρονται.

Σημείωση: Παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή ακόμα και αν ανήκατε σε κάποια επιτροπή παλαιότερα. Ακολουθεί μία μικρή περιγραφή των επιτροπών προκειμένου να ενημερωθείτε πληρέστερα.

Επιτροπή Παιδείας: Έχει ως βασική επιδίωξη την ουσιαστική ένταξη του μαθήματος της θεατρικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και την προάσπιση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ32 Θεατρικών Σπουδών. Υπεύθυνες εκ μέρους του Δ.Σ. είναι οι Ηλέκτρα Μήτσουρα και Μαρία Σπυροπούλου

Επιτροπή Πολιτισμού: Έχει συγκροτηθεί προκειμένου να προωθεί τα θέματα του Πολιτισμού που αφορούν στο Σύλλογο και να ενημερώνει τα μέλη για πολιτιστικά ζητήματα. Βασικός της στόχος είναι η εισήγηση και οργάνωση των σεμιναρίων, επί πληρωμή ή μη, στον Π.Ε.ΣΥ.Θ. Υπεύθυνος εκ μέρους του Δ.Σ. είναι ο Νεόφυτος Παναγιώτου.

Ερευνητική ομάδα: Υπεύθυνη για την έρευνα και οργάνωση της σύγχρονης θεατρικής παραγωγής: θίασοι, ομάδες, εταιρείες, κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς. Πόροι, μέσα, χώροι κλπ με στόχο την διοργάνωση επιστημονικής Ημερίδας την Άνοιξη του 2014. Υπεύθυνη εκ μέρους του Δ.Σ. είναι η Εύη Γιαννοπούλου.

Θεατρική Ομάδα: Υπεύθυνη για το ανέβασμα θεατρικής παράστασης από τον Π.Ε.ΣΥ.Θ. θα αποτελείται από άτομα με ενδιαφέρον για την υποκριτική, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, μουσική και οργάνωση. Υπεύθυνη εκ μέρους του Δ.Σ. είναι η Τζένη Αρσένη.

Επιτροπή Βιβλιοθήκης: Υπεύθυνη για το συντονισμό, πρόοδο και εξέλιξη της βιβλιοθήκης του Συλλόγου. Σκοπός είναι η συνεχής ενημέρωση και καταγραφή της Βιβλιοθήκης του Π.Ε.ΣΥ.Θ. Υπεύθυνος εκ μέρους του Δ.Σ. είναι ο Νεόφυτος Παναγιώτου.

Επιτροπή Εργασιακών θεμάτων: Υπεύθυνη για την διερεύνηση των εκάστοτε καταγγελιών που φθάνουν στον Π.Ε.ΣΥ.Θ. και η οποία θα εισηγείται λύσεις στο Δ.Σ. για την αντιμετώπιση τους. Η Επιτροπή θα λειτουργεί κατά περίσταση, εάν και εφόσον υπάρχει κάποια καταγγελία. Υπεύθυνοι εκ μέρους του Δ.Σ. είναι οι Διονύσης Ξενάκης και Ηλέκτρα Μήτσουρα.

Οργανωτική Επιτροπή για την οργάνωση διήμερων εκδηλώσεων του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας του Π.Ε.ΣΥ.Θ. Υπεύθυνοι εκ μέρους του Δ.Σ. είναι οι Τζένη Αρσένη και Νεόφυτος Παναγιώτου.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: