ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Συνάδέλφισσες, συνάδελφοι, 

Γνωρίζουμε όλοι πως φέτος είναι η χειρότερη χρονιά για την ελληνική εκπαίδευση. Τα σχολεία άνοιξαν και λειτουργούν με χιλιάδες ελλείψεις, οι προσλήψεις γίνονται με το σταγονόμετρο, οι προσλήψεις για τον κλάδο μας και παρά τον μικρό αριθμό μόνιμων συναδέλφων μας και το μεγάλο αριθμό πλέον των ΕΑΕΠ σχολείων είναι υποτριπλάσιες των πραγματικών αναγκών.
Συγκεκριμένα στις προσλήψεις της 1ης Οκτωβρίου προσελήφθησαν μόνο 331 συνάδελφοι και αποκλείστηκαν βάση εισοδηματικών κριτηρίων από την χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ ολόκληρες περιοχές : η Αττική και το Νότιο Αιγαίο και η Δυτική Μακεδονία. Εκατοντάδες συνάδελφοί μας είναι άνεργοι, οικογένειες χωρίστηκαν, ο προγραμματισμός της ζωής μας έσκασε στον αέρα.
Από την πρώτη στιγμή ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. στήριξε τις κινητοποιήσεις που διοργανώθηκαν για το θέατρο αυτό του παραλόγου, το ίδιο κάνουμε και τώρα. Η πρωτοβουλία αναπληρωτών εκπαιδευτικών ειδικοτήτων καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και κινητοποίηση την Τετάρτη 21-10 και ώρα 12:00 στο Υ.ΠΕ.Θ.

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων θα είναι εκεί!
Καλούμε τα μέλη μας εργαζόμενους και άνεργους θεατρολόγους να δώσουν το δυναμικό παρόν και να διεκδικήσουν το αυτονόητο:
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία εκπαίδευσης, την ΔΟΕ και την ΟΛΜΕ να στηρίξουν την κινητοποίηση και να στηρίξουν τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

Όλοι και όλες της ΤΕΤΑΡΤΗ 21-10 στις12:00 στο Υ.ΠΕ.Θ.!

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ…ΚΑΤΑΚΤΙΩΝΤΑΙ!

Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων – Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: