ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΣΤΙΣ 16/4 ΚΑΙ ΕΞ’ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 23/4

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΣΤΙΣ 16/4 ΚΑΙ ΕΞ’ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 23/4.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΝΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ύστερα και από την  έκδοση του τελικού προστίμου για τον σύλλογό μας το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στην αίθουσα κινηματογράφου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννη (Πειραιώς 206), αυστηρά κατά τις ώρες 10.30-14.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Απριλίου, στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ώρες.

Τα οικονομικά του συλλόγου και οι κινήσεις που επίκεινται να γίνουν από την εφορία καθιστούν δύσκολή έως αδύνατη την λειτουργία του Π.Ε.ΣΥ.Θ. όπως τα τελευταία χρόνια την γνωρίζαμε (λειτουργία γραμματείας, διατήρηση γραφείων, διοργάνωση συναντήσεων και ακαδημαϊκού χαρακτήρα εκδηλώσεις κ.ά.).

Καθώς επείγει πια να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει ο Σύλλογος από ‘δω και πέρα, καθώς και τη λήψη μέτρων οικονομικής ενίσχυσης,σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 16 Απριλίου 2016. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα κινηματογράφου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννη (Πειραιώς 206), αυστηρά κατά τις ώρες 10.30-14.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Απριλίου, στον ίδιο χώρο, τις ίδιες ώρες.

Αγαπητοί συνάδελφοι θεωρώντας την παρουσία όλων των μελών απαραίτητη για την λήψη καθοριστικών, για τον Σύλλογο, αποφάσεων, προτρέπουμε τα μέλη να παρευρεθούν το Σάββατο 23 Απριλίου, στην επαναληπτική ημερομηνία, καθώς βάση καταστατικού στην πρώτη ημερομηνία πρέπει να παρίσταται το ½ των οικονομικά ενήμερων μελών. Την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μπορούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους και τα μέλη που δεν το έχουν πράξει μέχρι αυτή την στιγμή.

Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία Γ.Σ. η συνδρομή ορίστηκε στα 35€ για το 2016 και για τα παρελθόντα έτη στο 25% των οφειλόμενων συνδρομών (αρκεί το τελικό ποσό να μην είναι κατώτερο από το ύψος της ετήσιας συνδρομής, δηλαδή 35€). Για απορίες σχετικά με την οφειλή της συνδρομής παρακαλούμε στέλνετε μέηλ στο secretary@pesyth.gr καθώς η λειτουργία της γραμματείας έχει ανασταλεί.

Γενικότερα και μέχρι νεωτέρας προτρέπουμε τα μέλη προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικά να επικοινωνούν με τον σύλλογο και να ΜΗΝ καταθέτουν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό.

Σε τέτοιες στιγμές αντιλαμβανόμαστε όλοι πως η παρουσία όλων των μελών του Π.Ε.ΣΥ.Θ. στην Έκτακτη Γ.Σ. είναι επιβεβλημένη.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: