ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΣΤΙΣ 23/4 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 ΣΤΟ Ι.Μ.Κ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. ΣΤΙΣ 23/4

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ!

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, δεν πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση λόγω μη προσέλευσης του απαιτουμένου αριθμού μελών. Ως εκ τούτου, θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρες –αυστηρά- 10.30 – 14.00, στην αίθουσα κινηματογράφου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).

Επείγει να παρθούν κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει ο Σύλλογος από ‘δω και πέρα, καθώς και τη λήψη μέτρων οικονομικής ενίσχυσης. Συνημμένα σας αποστέλλουμε ενημέρωση για τον φορολογικό έλεγχο και τις κινήσεις στις οποίες έχει προβεί ο Σύλλογος.Θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.      Ενημέρωση εφοριακού ελέγχου και οικονομική ενημέρωση
2.      Μέτρα βιωσιμότητας Π.Ε.ΣΥ.Θ. – λειτουργία Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Την ημέρα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μπορούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους και τα μέλη που δεν το έχουν πράξει μέχρι αυτή την στιγμή.

Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι στην τελευταία Γ.Σ. η συνδρομή ορίστηκε στα 35€ για το 2016 και για τα παρελθόντα έτη στο 25% των οφειλόμενων συνδρομών (αρκεί το τελικό ποσό να μην είναι κατώτερο από το ύψος της ετήσιας συνδρομής, δηλαδή 35€). Για απορίες σχετικά με την οφειλή της συνδρομής παρακαλούμε στέλνετε μέηλ στο secretary@pesyth.gr καθώς η λειτουργία της γραμματείας έχει ανασταλεί.

Γενικότερα και μέχρι νεωτέρας προτρέπουμε τα μέλη προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικά να επικοινωνούν με τον σύλλογο και να ΜΗΝ καταθέτουν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό.Σε τέτοιες στιγμές αντιλαμβανόμαστε όλοι πως η παρουσία όλων των μελών του Π.Ε.ΣΥ.Θ. στην Έκτακτη Γ.Σ. είναι επιβεβλημένη.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: