ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ

Συνεδέλφισσες, συνάδελφοι,   

Οι ενδικοφανείς προσφυγές που κατέθεσε ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. στην ΔΕΔ τελεσιδικήσαν και μας αναγνωρίστηκε διαγραφή ενός προστίμου που αφορά στον ΚΒΣ και στο ποσό των 2000€.    

Κατόπιν αυτού το συνολικό πρόστιμο διαμορφώθηκε στα 9.850€ και οι μηνιαίες δόσεις σε 400€ περίπου το μήνα.

Επίσης η μέχρι στιγμής ανταπόκριση μελών του Συλλόγου και μεμονομένων ατόμων καταλήγει σε συγκέντρωση ποσού που καλύπτει περίπου το μισό του τελικού ποσού και δίνει στον Σύλλογο μία σημαντική ανάσα.Ωστόσο τόσο λογαριασμός του συλλόγου όσο και του Προέδρου παραμένουν δεσμευμένοι μέχρι και την αποπληρωμή του συνολικού ποσού.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι η προσφορά μας/σας να συνεχιστεί ώστε ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. και ο Πρόεδρος να απεμπλακούν πλήρως από την υπόθεση αυτή και ο σύλλογος να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία και την προσφορά του. Βασική μας επιδίωξη να επαναλειτουργήσουμε γραφεία ώστε να έχουμε συχνή και σταθερή επικοινωνία με τα μέλη.      

Όλα τα παραπάνω έχουν απαραίτητη προϋπόθεση την καταβολή της ετήσιας συνδρομής όλων μας, την τακτοποίηση των οικονομικών οφειλών παρελθόντων ετών και την συνδρομή του καθενός από εμάς με έκτακτη εισφορά όσο μπορεί και όποτε μπορεί.

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί την προσπάθεια.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ!

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: