ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 5ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Πραγματοποίηση εξ’ αναβολής Γενικής Συνέλευσης 5ης Μαρτίου 2017 και Μετάθεση διαδικασίας Αρχαιρεσιών του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή  5 Μαρτίου 2017 στις 11.00 – 14.00 θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 

1.      Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της  Γενικής Συνέλευσης
2.      Απολογισμός Δράσεων της διετίας 2015-2017 απερχόμενου Δ.Σ.
3.      Οικονομικός Απολογισμός της διετίας 2015-2017 διαχείρισης απερχόμενου Δ.Σ.
4.  Ενημέρωση για την αποπληρωμή του προστίμου που είχε επιβληθεί από την ΔΟΥ.   
5.      Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
6.      Προκήρυξη ΝΕΑΣ ημερομηνίας εκλογών στις 19 Μαρτίου 2017

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο 425 της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. (δείτε τον χάρτη εδώ). Ανοικτή θα είναι η είσοδος Νο 3 (Είσοδος Μουσείου) από την πλαϊνή είσοδο και όχι η κεντρική του 2ου ορόφου.

Αγαπητά μέλη, αφενός λόγων προβλημάτων στην υποψηφιότητα μελών του Συλλόγου (πλημμελή τήρηση των προβλεπόμενων για να καταθέσει κάποιος υποψηφιότητα: μη ύπαρξη αίτησης, μη πληρωμή συνδρομής κ.ά.) αλλά και πλήρους έλλειψης υποψηφιοτήτων για Εξελεγκτική Επιτροπή, το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να ΑΝΑΒΑΛΕΙ τις εκλογές της Κυριακής 5 Μαρτίου 2017.
   Ενημερωτικά οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. ούτως ή άλλως είναι λίγοι (δεν πληρούν τον αριθμό 10 που προβλέπεται για τα 7 τακτικά μέλη του Δ.Σ. και τα 3 αναπληρωματικά), εφόσον κατά τον έλεγχο των υποψηφιοτήτων διαπιστώσαμε λάθη ή παραλείψεις των υποψηφίων.
   Θα θέλαμε και πάλι να ενημερώσουμε ότι το ΠΡΟΣΤΙΜΟ έχει αποπληρωθεί πλήρως και άρα το νέο Δ.Σ. θα έχει να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα χωρίς την αγχόνη του προστίμου και ήδη έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες για άρση του λογαριασμού του Συλλόγου αλλά και του Προέδρου.
   Κατόπιν όλων αυτών το Δ.Σ. αποφάσισε να ορίσει νέα ημερομηνία εκλογών στις 19 Μαρτίου 2017 και παρακαλεί όλες/ους όσες/ους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι να μελετήσουν καλά τα παρακάτω και να στείλουν εκ νέου την υποψηφιότητά τους έως τις 12 Μαρτίου 2017.
  Στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές μπορούν να συμμετάσχουν τα οικονομικώς ενήμερα μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ. για το 2017.Η συνδρομή για το 2017 είναι 35 ευρώ.

Η παρουσία ΟΛΩΝ ΜΑΣ στην Γ.Σ. είναι απαραίτητη.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

  • Οι υποψήφιοι εφόσον το επιθυμούν μπορούν να καταθέτουν μαζί με την υποψηφιότητα τους και ένα σύντομο κείμενο υποψηφιότητας έως 100 λέξεων.
  • Οι υποψήφιοι θα ανακηρυχθούν από το Δ.Σ. την επομένη της λήξης της νέας προθεσμίας στις 13 Μαρτίου 2017.
  • Σε περίπτωση που υποψήφιος/α διαπιστώσει ότι η υποψηφιότητά του/της δεν συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση λίστας υποψηφίων παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το Δ.Σ. μέσω των μέηλ.
  • Δεδομένου ότι η Υποβολή Υποψηφιότητας γίνεται εγγράφως, για διευκόλυνση των υποψηφιοτήτων σας μπορείτε να βρείτε συνημμένα τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας η οποία πρέπει να έχει αποσταλεί στα γραφεία του Π.Ε.ΣΥ.Θ. έως και τις 12 Μαρτίου 2017 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@pesyth.gr & pesyth@pesyth.gr.
  • Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν και τα νέα μέλη που έκαναν αίτηση εγγραφής έως και τις 7 Μαρτίου 2017.
  • Σημειώνεται ότι μετά από απόφαση της Γ.Σ. περασμένου Μαρτίου η συνδρομή για το 2016 είναι 25€.
  • Επισημαίνεται ότι η ανανέωση των συνδρομών μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών στη γραμματεία του Συλλόγου, πλην των υποψηφίων οι οποίοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις οικονομικές τους οφειλές προς τον Σύλλογο μαζί με την Υποψηφιότητά τους, δηλαδή έως τις 12 Μαρτίου το αργότερο.
  • Σημειώνουμε ότι μέχρι την ημερομηνία διενέργειας των εκλογών την διαχειριστική ευθύνη για τα του Π.Ε.ΣΥ.Θ., συνεχίζει να έχει το παρόν Δ.Σ.
  • Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση καθώς και για επιβεβαίωση των προβλεπόμενων ώστε να είναι κάποιος υποψήφιος (συνδρομή, νέα εγγραφή, αποστολή αίτησης και εφόσον επιθυμεί κειμένου ) παρακαλούμε επικοινωνήστε με μέηλ με τον Σύλλογο στα info@pesyth.gr  & pesyth@pesyth.gr 

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: