ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ Γ’ ΑΘΗΝΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Καλό φθινόπωρο και καλή αρχή στους νεοπροσλαμβανόμενους!

Μετά την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας των προσλήψεων αναπληρωτών Γενικής και Ειδικής Αγωγής, σας υπενθυμίζουμε ότι ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. έχει ήδη αποστείλει επιστολή-παρέμβαση για τα κενά σε όλες τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ανά την επικράτεια, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ για δική σας χρήση.

Θυμίζουμε ότι η κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης οφείλει να δημοσιοποιεί το σύνολο των λειτουργικών κενών και σας καλούμε να το διεκδικείτε και να ενημερώνετε τον Σύλλογο για τυχόν παρατυπίες.

Τέλος, στηρίζουμε την αυριανή (Πέμπτη 7-9-17, ώρα 13.30) παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας, συναδέλφων αναπληρωτών με αίτημα τη δημοσιοποίηση όλων των λειτουργικών κενών των δημοτικών σχολείων, που αποκρύπτονται συστηματικά τα τελευταία χρόνια από τη συγκεκριμένη Διεύθυνση, ενώ από τους αναπληρωτές ζητείται μόνο η δήλωση περιοχών προτίμησης και όχι συγκεκριμένων σχολείων!

Καλούμε σε συμπαράσταση στο δίκαιο αίτημα της διαφάνειας και της ορθής απόδοσης λειτουργικών κενών και συνακόλουθων τοποθετήσεων, τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Εκπαίδευσης, τις Επιστημονικές Ενώσεις, καθώς και Σωματεία και Συλλογικότητες αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Παραμένουμε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε την πορεία όλων των τοποθετήσεων/προσλήψεων μέχρι και την πλήρη κάλυψη του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής από τους αντίστοιχους Εκπαιδευτικούς Ειδικοτήτων.

Το ΔΣ του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: