ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ. (2017-8)

O Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων, στο πλαίσιο των φετινών του δράσεων, ενεργοποιώντας εκ νέου το θεσμό των σεμιναρίων, σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε μια σειρά από σεμινάρια και εργαστήρια με επίλεκτους εκπαιδευτικούς οργανισμούς και εισηγητές-επιμορφωτές.

Με στόχο τον διαρκή εμπλουτισμό των γνώσεων και την ανατροφοδότηση, τη βιωματική και θεωρητική μας εξέλιξη, οραματιζόμαστε ο θεσμός να αποκτήσει πλέον ετήσια τακτική βάση και ως εκ τούτου παραμένουμε ως ΔΣ ανοιχτοί και στις δικές σας προτάσεις συνεργασίας με αντίστοιχους φορείς ή εισηγητές επιμορφωτές, εντός και εκτός Αττικής.

Ο φετινός μας προγραμματισμός ξεκινά από τον Οκτώβριο του 2017 και λήγει την Άνοιξη του 2018, ενώ θα εμπλουτίζεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς με νέα σεμινάρια για τα οποία θα ενημερώνεστε με ηλεκτρονική αλληλογραφία, ανανέωση του αντίστοιχου πεδίου στην ιστοσελίδα μας και δημοσιεύσεις/αναρτήσεις.

Τα ενεργά μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ. θα τύχουν προνομιακής έκπτωσης, όπως και όσα μέλη μας διαθέτουν κάρτα ανεργίας. Τα μέλη μας που παραμένουν ανενεργά, ευελπιστούμε ότι χάρη και στον νέο οικονομικό διακανονισμό σύντομα θα έρθουν κοντά μας να ενισχύσουν τη φωνή του Συλλόγου, τη φωνή όλων μας.

Όλα τα σεμινάρια είναι επίσης ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο στην τιμή που αναγράφεται στις πληροφορίες τους, ενώ θα δίνονται και Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ (Ο υπερσύνδεσμος πλέον αντιστοιχεί στο νέο ιστολόγιο του Συλλόγου)

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: