ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΤΗΝ 8Η ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητά μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ.,

λάβαμε από το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση πρόσκληση για συμμετοχή, ως συνεργαζόμενος φορέας, στην 8η Διεθνή Συνδιάσκεψη με τίτλο «Θέατρο και παραστατικές τέχνες στην εκπαίδευση: Ουτοπία ή Αναγκαιότητα;», που θα γίνει στην Αθήνα στις 23, 24 & 25 Νοεμβρίου 2018.

Η διοργάνωση αυτή πραγματοποιείται στην Αθήνα ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σημαντικές συμμετοχές από διαφορετικά μέρη του κόσμου και θα θέλαμε η παρουσία του Συλλόγου μας να είναι ζωντανή, δημιουργική και αντίστοιχη της επιστημονικής μας υπόστασης.

Καλούμε λοιπόν εσάς, τα μέλη μας που ενδιαφέρεστε να καταθέσετε τις καλύτερες ιδέες σας για δράσειςδρώμεναεισηγήσεις ή, ακόμα καλύτερα, εργαστήρια να επικοινωνήσετε μαζί μας με ηλεκτρονική αλληλογραφία έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Σημειώνουμε ότι ειδικά για τα εργαστήρια οι προτάσεις μπορούν να συνδιαμορφωθούν από δύο ή και περισσότερους θεατρολόγους.

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σταντ ενημέρωσης του Συλλόγου μας στη Συνδιάσκεψη.

Καθώς η συνεννόηση με το Πανελλήνιο Δίκτυο για την παρουσία του Π.Ε.ΣΥ.Θ. στη Συνδιάσκεψη βρίσκεται σε εξέλιξη και επειδή επιθυμούμε να παρουσιάσουμε πλήθος προτάσεων στους οργανωτές, δυστυχώς δεν μπορούμε να δεσμευθούμε προκαταβολικά για την υλοποίησή τους.

Παρακαλούμε η κατάθεση των προτάσεων να γίνει ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις info@pesyth.gr και pesyth@pesyth.gr έως τις 28 Φεβρουαρίου με ένδειξη-τίτλο mail: Για την 8η Διεθνή Συνδιάσκεψη και να περιλαμβάνει:

  1. Περίληψη της πρότασης (300 λέξεις)
  2. Βιογραφικό

Σε περίπτωση μη υποβολής προτάσεων ή αδυναμίας στήριξής τους από τον Π.Ε.ΣΥ.Θ., θα αναλάβει το ΔΣ να προετοιμάσει την παρουσία του Συλλόγου.

Είναι αυτονόητο ότι, όποιος/α επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει ατομικά και ασφαλώς έχει τη στήριξη και τις ευχές μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την 8η Συνδιάσκεψη εδώ

Παλαιότερες συνδιασκέψεις εδώ

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: