ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣE ANOIXTH ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018, 10:00 π.μ. – 3:00 μ.μ.

Ηρώων Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου, Πειραιάς

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες, φοιτητές/τριες, φίλοι και φίλες του Π.Ε.ΣΥ.Θ.,

Με μεγάλη χαρά η Επιτροπή Πολιτισμού και το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων εγκαινιάζουν μια νέα σειρά συναντήσεων που στοχεύουν στη μεταξύ μας ουσιαστικότερη γνωριμία και επικοινωνία, στην επιμόρφωσή μας, αλλά και στην επαφή μας με φορείς, εντός και εκτός Αττικής, για την πραγματοποίηση δράσεων πολιτισμού.

Ο νέος αυτός θεσμός, υπό τον γενικότερο τίτλο «ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο μέλος ή μη του Συλλόγου μαςκαιθα γίνεται προσπάθεια όπου αυτό είναι εφικτό να διατηρεί μηδενικό κόστος συμμετοχής.

Το πρώτο μας ραντεβού δίνεται την Κυριακή 22 Απριλίου και ώρα το αργότερο 9:50 π.μ. στην είσοδο του Δημοτικού Θέατρου Πειραιά, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την ανοιχτή πρόβα του έργου «Η Πείνα» του Χαράλαμπου Γιάννου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη ΛάσκαρηΣτο διάλειμμα της ανοιχτής πρόβας οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Θεάτρου θα μας ξεναγήσουν στα παρασκήνια και στα ελεύθερα από πρόβες μέρη του ιστορικού αυτού χώρου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά».

Πρόγραμμα ημέρας:
10:00 π.μ.– 12:00 Παρακολούθηση 1ου μέρους πρόβας
12:00 – 1:00 μ.μ. Ξενάγηση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
1:00 μ.μ. – 3:00μ.μ. Παρακολούθηση 2ου μέρους πρόβας

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα μέιλ info@pesyth.gr και pesyth@pesyth.gr

έως και την Παρασκευή 20 Απριλίου.

[ Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει το πρόγραμμα από την Ξενάγηση και έπειτα, παρακαλείται να το δηλώσει στο μέιλ συμμετοχής ]

Σας περιμένουμε!

Η Επιτροπή Πολιτισμού
Μαριάννα Βαλσαμά, Βιργινία Κατσούνα, Μάρθα Κοσκινά, Χρήστος Παγκαλιάς, Νεόφυτος Παναγιώτου, Μελίνα Πλαστή
Το Δ.Σ.