ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣTHN ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ» ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ, 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018, 21.00

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες, φοιτητές/τριες, φίλοι και φίλες του Π.Ε.ΣΥ.Θ.,

Με μεγάλη χαρά η Επιτροπή Πολιτισμού και το Δ.Σ. του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων, στο πλαίσιο του θεσμού «ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ», σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στην εκδρομή στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου θα παρακολουθήσουμε την παράσταση «Αγαμέμνων»σε σκηνοθεσία Τσεζάρις Γκραουζίνις ( λεπτομέρειες εδώ ).

Σε αυτό το πρώτο κάλεσμα σας ζητούμε να εκδηλώσετε άμεσα το ενδιαφέρον σας αποστέλλοντας mail έως και την Πέμπτη 21 Ιουνίου, με θέμα mail ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@pesyth.gr και pesyth@pesyth.gr, διευκρινίζοντας: α. Αν είστε κάτοχος κάρτας μέλους Π.Ε.ΣΥ.Θ. (σφραγίδα 2018) και β. Αν θα έχετε συνοδούς (φίλους, συγγενείς κλπ.) και πόσους.

Η τιμή (μετάβαση και παρακολούθηση της παράστασης) θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή, ωστόσο σε γενικές γραμμές μπορείτε να υπολογίζετε ότι το συνολικό κόστος θα κυμανθεί περί τα 12 ευρώ για τους κατόχους κάρτας μέλους Π.Ε.ΣΥ.Θ. και περί τα 19 ευρώ για τους υπόλοιπους.

Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν αυθημερόν (αναχώρηση απογευματινή). Το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί να παραλάβουμε τα δελτία εισόδου και τα εισιτήριά μας με τη φυσική μας παρουσία στα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39) λίγες μέρες πριν από την πραγματοποίηση της εκδρομής. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Η εκδρομή απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο –μέλος ή μη του Συλλόγου μας.

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: