ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

σας προσκαλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και εξ αναβολής την επόμενη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11:00π.μ. στα νέα γραφεία του Συλλόγου μας, Ιπποκράτους 13 (είσοδος από τη στοά), στον 5ο όροφο με θέμα:

· Στάση του ΠΕΣΥΘ έναντι της ΚΥΑ (Κοινής Υπουργικής Απόφασης) ισοτίμησης τίτλων σπουδών Ανώτερων Σχολών Δραματικής Τέχνης –δημόσιων και ιδιωτικών– με πτυχία ΤΕΙ (Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων). Παρακαλούμε να τη μελετήσετε πατώντας εδώ.

Ανατρέξτε επίσης στο Υπόμνημα που είχαμε καταθέσει τον περασμένο Φεβρουάριο με αφορμή την ενοποίηση των δύο κλάδων και όπου διαγράφεται η θέση μας για την επί της ουσίας ισοτίμηση των τίτλων σπουδών των ανώτερων δραματικών σχολών με τα πτυχία μας εδώ

Επισυναπτόμενη, τέλος, η ερώτηση κυβερνητικών βουλευτών προς τον Υπουργό Παιδείας, όπου διαφαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση για πλήρη εξομοίωση των πτυχίων μας με τους τίτλους σπουδών Ανώτερων Δραματικών Σχολών –δημόσιων και ιδιωτικών– τριετούς φοίτησης εδώ.

Θεωρούμε απαραίτητο να καθοδηγηθεί το ΔΣ από την ΓΣ για το πώς θα πράξει. Εξαιτίας του κατεπείγοντος του θέματος, την ίδια ημέρα θα διατεθεί μία ώρα για ενημέρωση εκπαιδευτικών θεμάτων (προσλήψεις, αναθέσεις κλπ.), αντί πραγματοποίησης της καθιερωμένης Ημέρας Παιδείας.

Σημειώνουμε πως, βάσει εμπειρίας, η πρώτη Κυριακή δεν συγκεντρώνει τον απαραίτητο αριθμό συμμετοχών και γι΄ αυτό εφιστούμε την προσοχή σας για τη φυσική σας παρουσία τη δεύτερη Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018. Σας περιμένουμε όλες και όλους για να συναποφασίσουμε! 

Με εκτίμηση, 

Η Πρόεδρος
Αγαθή (Ανθή) Κοντορούση 

Η Γενική Γραμματέας
Ηλέκτρα Μήτσουρα 

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: