ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΣΗΓΗΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Πανελλήνιου Επιστημονικού Σύλλογου Θεατρολόγων ετοιμάζει τον νέο κύκλο σεμιναρίων «Μέλη για τα Μέλη» για την περίοδο Οκτώβριος 2018 – Ιούλιος 2019 και καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν ως εισηγητές ολιγόωρων σεμιναρίων.

Όπως είναι γνωστό, στο πλαίσιο αυτού του θεσμού τα μέλη του Συλλόγου προσφέρουν μία διάλεξη, ένα εργαστήριο, ένα σεμινάριο που απευθύνεται δωρεάν στα μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ. Σκοπός η ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών, η μεταξύ μας γνωριμία, η προσφορά κι η αλληλεγγύη. Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά και σε μη μέλη (φοιτητές πανεπιστημιακών τμημάτων θεατρικών σπουδών, σπουδαστές δραματικών σχολών κλπ.) ή μη οικονομικά ενήμερα μέλη για το τρέχον έτος, στο συμβολικό ποσό των 5€.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι, που μπορούν να παραδώσουν σεμινάριο για το διάστημα Οκτώβριος 2018 – Φεβρουάριος 2019, καλούνται να αποστείλουν έως τις 15 Οκτωβρίου, σύντομη περίληψη του σεμιναρίου που προτείνουν (150-200 λέξεις), βιογραφικό (έως 100 λέξεις) και να δηλώσουν ποιες ημερομηνίες είναι διαθέσιμοι/ες να πραγματοποιήσουν την εισήγηση-σεμινάριό τους.

Δεδομένου ότι το γραφείο μας διαθέτει περιορισμένο χώρο, θα διευκόλυνε πολύ αν η πρότασή σας περιελάμβανε και τον τόπο διεξαγωγής. Σε διαφορετική περίπτωση θα τον αναζητήσουμε παρέα!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον και χαρά τις προτάσεις σας στα μέιλ info@pesyth.gr και pesyth@pesyth.gr

Με εκτίμηση
Η Επιτροπή Πολιτισμού του Π.Ε.ΣΥ.Θ.
Μαριάννα Βαλσαμά, Βιργινία Κατσούνα, Μάρθα Κοσκινά, Χρήστος Παγκαλιάς, Μελίνα Πλαστή

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: