ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

1. ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ – 25 Οκτωβρίου 2018
2. ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΛΙΤΥ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ – 25 Νοεμβρίου 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι/ισσες, φοιτητές/τριες, φίλοι και φίλες του Π.Ε.ΣΥ.Θ.,

συνεχίζοντας τον επιτυχημένο θεσμό του Συλλόγου μας, η Επιτροπή Πολιτισμού σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις προγραμματισμένες Φθινοπωρινές «Ξεναγήσεις Πολιτισμού».

1. Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, στο Θέατρο REX Σκηνή-Κατίνα Παξινού και ώρα 21.00 θα παρακολουθήσουμε την παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου «Επαναστατικές μέθοδοι για τον καθαρισμό της πισίνας σας», που ξεχώρισε την προηγούμενη σεζόν και επαναλαμβάνεται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Οι κάτοχοι ενεργής κάρτας μέλους του Συλλόγου μας ή φοιτητικής ατέλειας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και στις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας info@pesyth.gr και pesyth@pesyth.gr. Οι ατέλειες θα γίνουν δεκτές αναλόγως της διαθεσιμότητας του θεάτρου, οπότε και θα ενημερωθείτε με απαντητικό μέιλ.

Παρακαλούμε θερμά η δήλωση συμμετοχής να είναι δεσμευτική της παρουσίας σας, ώστε να γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των ατόμων και να ενημερώσουμε το θέατρο.

Σε περίπτωση ματαίωσης της συμμετοχής σας, οπωσδήποτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας και πάλι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο!

Οι συνοδοί σας χρειάζεται να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με το ταμείο του θεάτρου για κράτηση των θέσεών τους.

Περισσότερα για την παράσταση εδώ

Σας περιμένουμε!

2. Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11π.μ. θα ξεναγηθούμε στη Νότια Κλιτύ της Ακρόπολης –Ωδείο Περικλέους, Θέατρο Διονύσου, Ιερό Ασκληπιού, Στοά Ευμένους και Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Την ξενάγηση προσφέρει ευγενικά στον Σύλλογό μας η κα Αθηνά Βασιλειάδου, άτομο με μεγάλη εμπειρία στις ξεναγήσεις. Το εισιτήριο για την Ακρόπολη κοστίζει 10 ευρώ για όλους (τιμή χειμερινής περιόδου).

Για τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης «Ξενάγησης Πολιτισμού», καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής θα ενημερωθείτε με νέο σημείωμα.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: