ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΑΣ ΒΑΛΤΕΡ ΠΟΥΧΝΕΡ

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποδίδει τον ανώτατο τίτλο του επίτιμου καθηγητή στον ιδρυτή και εμπνευσμένο δάσκαλο του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Βάλτερ Πούχνερ.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στη μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτίριο, Πανεπιστημίου 30) και είναι ανοιχτή στο κοινό. Καλούμε τα μέλη μας να παραβρεθούν. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, καθηγητή Γεώργιο Κ. Ζωγράφο.

Χαιρετισμός από την Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγήτρια Ελένη Μ. Καραμαλέγκου.
Παρουσίαση του έργου του τιμωμένου από την Πρόεδρο του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, καθηγήτρια Χρυσοθέμιδα Σταματοπούλου-Βασιλάκου.  
Επίδοση αναμνηστικής πλακέτας στον επίτιμο καθηγητή Βάλτερ Πούχνερ από τον Αναπληρωτή Πρύτανη Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, καθηγητή Γεώργιο Κ. Ζωγράφο.

Επίδοση πρακτικών του Συνεδρίου «Θέατρο και Δημοκρατία», αφιερωμένου στον τιμώμενο, από την Πρόεδρο του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, καθηγήτρια Χρυσοθέμιδα Σταματοπούλου-Βασιλάκου.

Αντιφώνηση του τιμωμένου επίτιμου καθηγητή Βάλτερ Πούχνερ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: