ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ/ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ/ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι. Αγαπητά μέλη, φοιτητές και φίλοι του ΠΕΣΥΘ,

Μέσα σε αυτήν την ιδιαιτέρως κρίσιμη συγκυρία και σε συνέχεια της δημοσίευσής μας για το νέο Σύστημα Διορισμών/Προσλήψεων Αναπληρωτών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (βλέπε εδώ), που θα αλλάξει άρδην τους πίνακες και θα οδηγήσει τους εκπαιδευτικούς σε ένα ανελέητο και εκβιαστικό κυνήγι μοριοδοτούμενων προσόντων με όρους ανισότητας, καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουμε δυναμικά στις κινητοποιήσεις που εξαγγέλθηκαν από τις ΔΟΕ και ΟΛΜΕ –για λεπτομέρειες εδώ και εδώ!

  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι (σημείο συνάντησης το πανό του Συλλόγου).
  • 24ωρη απεργία την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια (σημείο συνάντησης το πανό του Συλλόγου) στη 1:00 μ.μ και πραγματοποίηση πορείας προς τη Βουλή, με αίτημα συνάντησης με τον Πρωθυπουργό.
  • Συμμετοχή στις έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων Εκπαιδευτικών, στους οποίους ανήκετε, από Τρίτη 8/1 μέχρι και Παρασκευή 11/1, με αντικείμενο την πρόταση της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων μετά τις 11 Ιανουαρίου (τουλάχιστον 48ωρη απεργία, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις περιφέρειες κλπ.).

Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση.

ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΩΡΑ!
ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ.
ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΕΣΥΘ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ!
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!

Πανελλήνιος Επιστημονικός ΣΥλλογος Θεατρολόγων – Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: