ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

Αγαπητά μας μέλη, αγαπητοί φοιτητές και φίλοι του ΠΕΣΥΘ,

συνεχίζοντας τον επιτυχημένο θεσμό των Ξεναγήσεων Πολιτισμού, σας καλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στις δύο νέες προτάσεις μας:

1. Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στην Kεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο κτίριο Τσίλλερ, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 22. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία μιας πλήρους περιήγησης στο θέατρο – διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας– , ακόμα και σε χώρους του που σπάνια ανοίγουν για το κοινό. Η καθηγήτρια μας, κα Ελένη Φεσσά-Εμμανουήλ μετά το πέρας της ξενάγησης, θα μας προσφέρει τη δική της “αρχιτεκτονική ματιά” στην εξελικτική πορεία του ιστορικού αυτού κτιρίου από τις απαρχές του έως σήμερα.Ώρα έναρξης: 16:00. Ώρα προσέλευσης 15.30. Εξαιτίας του προγραμματισμού του θεάτρου, η ώρα έναρξης θα τηρηθεί αυστηρά!Δηλώσεις συμμετοχής με όνομα, αριθμό ατόμων και κινητό τηλέφωνο θα γίνουν δεκτές έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και στις δύο ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις: info@pesyth.gr και pesyth@pesyth.gr. Παρακαλούμε, όσοι δηλώσετε συμμετοχή, να είστε έγκαιρα στην είσοδο του θεάτρου. Ευχαριστούμε θερμά τη συνάδελφο Ειρήνη Μουντράκη για τη συνεργασία της με την Επιτροπή Πολιτισμού του ΠΕΣΥΘ στη διοργάνωση της Ξενάγησης Πολιτισμού.

2. Παρακολούθηση Ανοιχτής Πρόβας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά – Κυριακή 24/3/2019. Για δεύτερη χρονιά, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά διοργανώνει τη σειρά εκδηλώσεων «Η δυναμική του Ελληνικού Λόγου στο Θέατρο». Οι θεατές μπορούν να γνωρίσουν την πρακτική του θεάτρου «από μέσα», με ξεναγήσεις στον χώρο του θεάτρου, παρακολούθηση προβών και θεατρικών αναλογίων, συζητήσεις με συντελεστές. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 12 Μαρτίου. Την περσινή χρονιά, η Επιτροπή Πολιτισμού είχε οργανώσει επίσκεψη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τα μέλη μας, φοιτητές και φίλοι του ΠΕΣΥΘ ξεναγήθηκαν στο εμβληματικό κτίριο, παρακολούθησαν την ανοιχτή πρόβα του έργου του Χαράλαμπου Γιάννου «Πείνα», σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη, ενώ συζήτησαν με τους συντελεστές. Φέτος, η πρότασή μας απευθύνεται σε όσους παραμείνουν στην Αθήνα το τριήμερο της 25ης Μαρτίου! Την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρες 12:00 -14:00,ο ΠΕΣΥΘ θα παραβρεθεί στη δίωρη ανοιχτή πρόβα και συζήτηση με τους συντελεστές της παράστασης του έργου «Ο φονιάς» του Μήτσου Ευθυμιάδη, σε σκηνοθεσία Κίρκης Κάραλη. O προγραμματισμός του θεάτρου περιλαμβάνει και μια σύντομη ξενάγηση στους διαθέσιμους χώρους του κτιρίου. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με όνομα, αριθμό ατόμων και κινητό τηλέφωνο έως και την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 και στις δύο ηλεκτρονικές μας διευθύνσεις: info@pesyth.gr και pesyth@pesyth.gr. Το ραντεβού μας ορίζεται στις 11.45 στην είσοδο του θεάτρου.

Σας περιμένουμε!

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Το ΔΣ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: