Η Γενική Συνέλευση του ΠΕΣΥΘ στις 17 Mαρτίου 2019 κήρυξε ομοφώνως ως Επίτιμο μέλος του τον καθηγητή Νεώτερης Ιστορίας, Πρόεδρο του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και Κοσμήτορα της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Χρήστο Καρδαρά, ο οποίος έχει εμπράκτως ταχθεί στο πλευρό των πτυχιούχων θεατρολόγων, συμμεριζόμενος τις ανησυχίες τους και συμμετέχοντας στους αγώνες τους.
Ο ΠΕΣΥΘ είναι ένας εξωστρεφής και ανοικτός Σύλλογος, του οποίου επιδίωξη είναι η σύσφιξη των σχέσεων με τους καθηγητές και τις καθηγήτριες των Τμημάτων Θεατρικών Σπουδών και Θεάτρου, σε όποιον κλάδο των Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών και εάν υπηρετούν.
Ο καθηγητής Χρήστος Καρδαράς θεραπεύει την Ιστορία και τον Πολιτισμό με συνέπεια και έμπνευση. Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένειά μας και ευχόμαστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η σχέση συνεργασίας, εμπιστοσύνης και συμπαράστασης που μας συνδέει με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Π.Ε.ΣΥ.Θ. – Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων