ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥΘ

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Αγαπητά μας μέλη,

η πρόσφατη ΓΣ του Π.Ε.ΣΥ.Θ. προκήρυξε τη διενέργεια εκλογών, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και ώρες 11:00 – 18:00 στο γραφείο του Συλλόγου για την ανάδειξη του νέου μας Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Σας καλούμε όλους και όλες να στηρίξετε τον Σύλλογο που σας στηρίζει, υποβάλλοντας έως και την επόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και στις δύο διευθύνσεις (info@pesyth.gr,pesyth@pesyth.gr) τις υποψηφιότητές σας.

Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα τακτικά και οικονομικά ενήμερα μέλη, όπως και όσα μέλη έχουν οφειλές αλλά μπαίνουν σε οικονομικό διακανονισμό (εξόφληση του τρέχοντος έτους + τουλάχιστον 5 ευρώ της οφειλής τους)Η συνδρομή για το 2019 είναι 30 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχετε ήδη εξοφλήσει το 2019 αλλά εκκρεμεί οφειλή προηγούμενων ετών, την ημέρα των εκλογών καλείστε να αποπληρώσετε μέρος της οφειλής – κατ’ ελάχιστον 5 ευρώ.

Η φόρμα υποβολής υποψηφιότητας για ΔΣ και ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ εδώ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

  • Οι υποψήφιοι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να καταθέτουν μαζί με την υποψηφιότητά τους και ένα σύντομο κείμενο υποψηφιότητας έως 100 λέξεων.
  • Οι υποψήφιοι θα ανακηρυχθούν από το Δ.Σ. την επομένη της λήξης της προθεσμίας, τη Δευτέρα 1η Απριλίου.
  • Σε περίπτωση που υποψήφιος/α διαπιστώσει ότι η υποψηφιότητά του δεν συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση λίστας υποψηφίων, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το Δ.Σ. μέσω των μέιλ.
  • Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν και τα νέα μέλη που θα κάνουν αίτηση εγγραφής έως και το αργότερο την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019. Δικαιολογητικά για την εγγραφή σας εδώ.
  • Προσοχή: Καθώς το απελθέν ΔΣ δεν έχει πλέον πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό, όσοι καταθέτετε τη συνδρομή σας, μας στέλνετε απαραιτήτως φωτογραφία της απόδειξης κατάθεσης! Μην ξεχνάτε την αναγραφή ονοματεπώνυμου!
  • Επισημαίνεται ότι η ανανέωση των συνδρομών μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών, πλην των υποψηφίων οι οποίοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις οικονομικές τους οφειλές (ή να έχουν μπει στον οικονομικό διακανονισμό) προς τον Σύλλογο μαζί με την υποψηφιότητά τους.
  • Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας κατά την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών!

Σημειώνουμε ότι τη διαχειριστική ευθύνη για τα ζητήματα του Π.Ε.ΣΥ.Θ., έως τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και τη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής, συνεχίζει να έχει το παρόν Δ.Σ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: