2019: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΜΕ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ

Αγαπητά μέλη,

η ευνοϊκή ρύθμιση για όσους έχουν οφειλές συνδρομών προηγούμενων ετών θα ισχύσει και φέτος. Εκτός του μεγάλου ποσοστού έκπτωσης (80%) που γίνεται στις παλιές οφειλές, το σημαντικότερο είναι ότι μπορείτε να σφραγίσετε την κάρτα μέλους σας και να είστε πάλι ενεργοί στον Σύλλογο αποπληρώνοντας το 2019.

Το σκεπτικό μας, το οποίο υιοθέτησε και η Γενική Συνέλευση του Μαΐου 2017, είναι το εξής: η κάρτα είναι εργαλείο για τον/τη θεατρολόγο. Του δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ατελώς είτε με έκπτωση θεατρικές παραστάσεις. Το ποσόν που εξοικονομεί, μπορεί σταδιακά να το επιστρέφει στον Σύλλογο. Τα χρέη δεν παραγράφονται αλλά προσαρμόζονται στις οικονομικές δυνατότητες και στους χρόνους στους οποίους το κάθε μέλος μπορεί να αντεπεξέλθει.

H πρόσφατη ΓΣ της 17ης Μαρτίου 2019 επικύρωσε το παραπάνω σκεπτικό, διευκρινίζοντας το εξής: Όλα τα μέλη με οφειλές θα διατηρούν όλα τα δικαιώματα του ενεργού μέλους εφόσον μπαίνουν στον οικονομικό διακανονισμό, εξοφλούν δηλαδή τα τρέχοντα έτη (ετήσια συνδρομή 30 ευρώ) και καταβάλουν ετησίως τουλάχιστον 5 ευρώ της παλιάς τους οφειλής.

Αγαπητά μέλη, σας καλούμε να σταθείτε πλάι μας στην προσπάθεια που κάνουμε να ενδυναμώσουμε τον Σύλλογο. Η φωνή του Π.Ε.ΣΥ.Θ. θα γίνει ισχυρή μόνο αν δράσουμε όλοι μαζί.

Το ΔΣ του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: