Ο ΠΕΣΥΘ ΠΑΕΙ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Συλλόγου προτείνει την παρακολούθηση της παράστασης Ηλέκτρα / Ορέστης από την Κομεντί Φρανσαίζ / Comédie-Française   σε σκηνοθεσία Ίβο βαν Χόβε, στην Επίδαυρο το Σάββατο 27/7/2019 στις 21:00.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να κλείσετε τις θέσεις στα ταμεία του φεστιβάλ Αθηνών καθώς και θέσεις για τη μεταφορά σας με το πούλμαν του φεστιβάλ.

Πληροφορίες για την παράσταση και για τις θέσεις μπορείτε να δείτε στους συνδέσμουςhttp://greekfestival.gr/festival_events/ilektra-orestis

Επισημαίνεται ότι για τα μέλη με ενημερωμένη κάρτα μέλους του Συλλόγου η συμμετοχή στο άνω διάζωμα είναι μηδενική. Καλό είναι να έχετε ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο εισόδου ήδη από τα ταμεία του φεστιβάλ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, αφού τακτοποιήσετε την είσοδο και τη μεταφορά σας παρακαλούμε να ενημερώσετε το Σύλλογο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@pesyth.gr  &  pesyth@pesyth.gr ώστε να δώσουμε όλοι ραντεβού στην Επίδαυρο και να παρακολουθήσουμε την παράσταση.

Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα κρατά ταμπελάκι Π.Ε.ΣΥ.Θ. τόσο έξω από τα Πούλμαν (30′ λεπτά πριν την αναχώρηση) όσο και στα εκδοτήρια του Αρχαίου Θεάτρου (30′ λεπτά νωρίτερα πριν την έναρξη της παράστασης)

Διπλό ραντεβού στα Πούλμαν και στο Αρχαίο Θέατρο!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: