ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΛΛΗΛΟΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ»

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε σε ζεστό (μετά και την αγορά και τοποθέτηση του aircondition) και συναδελφικό κλίμα στα γραφεία του Συλλόγου μας σεμινάριο με τίτλο «Αλληλοεκπαιδευόμαστε», στο πλαίσιο των γνωστών πια σεμιναρίων – θεσμό πλέον για τον ΠΕΣΥΘ, Μέλη για τα Μέλη.

Την εκκίνηση έκανε η συνάδελφος Χριστιάνα Μόσχου, παρουσιάζοντας σχέδιο μαθήματος για την Ειδική Αγωγή και τα Οπτικοακουστικά Μέσα στην Αναπαράσταση.

Τη σκυτάλη πήρε η Βιβή Κοψιά που μας μίλησε για τη θεατρική αγωγή στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση     

Η Ισμήνη Σακελλαροπούλου στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ψηφιακά μέσα που θα κάνουν το μάθημά μας πιο ευχάριστο κι ελκυστικό.

Η Ανθή Κοντορούση μετά μίλησε για τη θεατρική αγωγή στην πρωτοβάθμια μέσα από το αναλυτικό πρόγραμμα κι εξήγησε το εύρος των δράσεων που αναπτύσσει στην τάξη με αφορμή παραμύθια με πρωταγωνιστές δράκους.     

Οι εισηγήσεις έκλεισαν με τον Χρίστο Παγκαλιά και το topfive παιχνιδιών που έχει διαπιστώσει ότι ενθουσιάζουν όλους τους μαθητές στο δημοτικό. Τα πολλαπλά οφέλη που αποκομίσαμε από το σεμινάριο ενίσχυσαν την πεποίθησή μας ότι στο επόμενο διάστημα θα το επαναλάβουμε, ελπίζοντας σε μεγαλύτερη συμμετοχή τόσο σε μέλη όσο και σε εισηγητές. 

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: