ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/02/20 στα γραφεία του Συλλόγου μας μέσα σε κλίμα εύθυμο η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση κι η κοπή της πίτας μας. Η μερίδα του λέοντος ανήκε στην πρόεδρο Ανθή Κοντορούση που με τον μοναδικά παραστατικό της τρόπο ενημέρωσε το σώμα για τα πεπραγμένα του παρόντος ΔΣ τη χρονιά που μας πέρασε. Λόγω γενεθλίων του γιου της κατέβαλλε συγκινητικές προσπάθειες να είναι περιεκτική και σύντομη. Για άλλη μια φορά δεν τα κατάφερε λόγω πληθώρας δράσεων και παρεμβάσεων, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο γράφων του παρόντος δελτίου, με αποτέλεσμα η ενημέρωση να ξεπεράσει τη μία διδακτική ώρα. Μετά από τέτοια κόπωση του ακροατηρίου, ήταν λογικό κι επόμενο τα πεπραγμένα να περάσουν ομόφωνα!!!    

Ακολούθησε ενημέρωση από τον έφορο Δημοσίων Σχέσεων Χρίστο Παγκαλιά για τις δράσεις αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της επιτροπής πολιτισμού. Τη σκυτάλη πήρε η ταμίας Χαρά Νταντάμη, ιδιαιτέρως χαμογελαστή για την καλή κατάσταση των οικονομικών του Συλλόγου και τη συνεχιζόμενη εγγραφή νέων μελών κάθε μήνα! Με στοχευμένες παρεμβάσεις η Αντιπρόεδρος Βιβή Κοψιά κι η Γραμματέας Ισμήνη Σακελλαροπούλου σε όσα προαναφέρθησαν, τόνισαν επίσης το φόρτο εργασίας που καλείται να φέρει εις πέρας ο Σύλλογος, φόρτος που πολλές φορές υπερβαίνει τις αντοχές και τα περιθώρια χρόνου που διαθέτουμε.    

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, ευγενική χορηγία της συναδέλφου Σοφίας Γαλανάκη και του ζαχαροπλαστείου «Lateau». Η πρωτοτυπία της φετινής πίτας ήταν τα δύο φλουριά, καθότι ο Σύλλογος με Πρόεδρο την Ανθή, οικονομικά ανθεί. Κι ακόμη δεν έχει μπει η άνοιξη…Το ένα φλουρί κέρδισε η Γραμματέας Ισμήνη Σακελλαροπούλου (φήμες κάνουν λόγο για στημένη κοπή για να μην παραιτηθεί από Γραμματέας). Το δώρο για το πρώτο φλουρί ήταν ένα βιβλίο κι ένα χειροποίητο γούρι από τη συνάδελφο Ελεάννα Σταθοπούλου.    Στη συνέχεια, προκειμένου να αποφευχθούν οι διαμαρτυρίες των υπολοίπων μελών και προκειμένου να επανέλθει η κανονικότητα, τα ηνία στο κόψιμο της πίτας ανέλαβε ο έφορος. Ήταν δε τόσο ακριβοδίκαιος, που το φλουρί βρισκόταν ανάμεσα σε δύο κομμάτια οπότε ακολούθησε κλήρωση. Τυχερή της κλήρωσης το καινούργιο μέλος μας, Αναστασία Μποζοπούλου, που κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για θεατρική παράσταση.    Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, ευχόμαστε του χρόνου να είμαστε περισσότεροι, να ευχηθούμε τα καλύτερα για τον κλάδο μας και σε καθέναν προσωπικά και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την προσεχή Κυριακή 23/02 με την ξενάγηση της Κας Αθηνάς Βασιλειάδου στον Κεραμεικό!  

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: