ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σήμερα στο Ι.Ε.Π., αύριο στο Σύνταγμα 

Στη μία η ώρα ήταν προγραμματισμένη η σημερινή νέα κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) από τους πληττόμενους κλάδους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Εκπρόσωποι της Ο.Λ.Μ.Ε και των αντίστοιχων σωματείων δώσαμε το παρών, βρήκαμε όμως την πόρτα εισόδου του Ι.Ε.Π. κλειστή διότι ο Πρόεδρος του Ι.Ε.Π. δήλωσε αναρμόδιος να συζητήσει μαζί μας από τη στιγμή που το Ινστιτούτο γνωμοδοτεί και δεν αποφασίζει! Ούτε μας είδαν, ούτε τη γνωμοδότηση του Ι.Ε.Π. μας έδωσαν, την οποία ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. έχει ζητήσει επίσημα από την πρώτη στιγμή και αντ΄αυτών λάβαμε μόνο αριθμό πρωτοκόλλου.

Μετά από αρκετή ώρα, από την είσοδο – έξοδο του γκαράζ βγήκε η γραμματέας όπου και της επιδόθηκαν ψηφίσματα και προτάσεις από σωματεία και ενώσεις. Ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. εκπροσωπήθηκε από μέλη του Δ.Σ, συνομίλησε με όλους τους εκπροσώπους των φορέων και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για αύριο Πέμπτη 25-06 και ώρα 19:30 στο Σύνταγμα.

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι…  
Τις επόμενες μέρες θα κριθούν πολλά. Την Τρίτη στο Υπουργείο έγινε μια πολύ καλή αρχή. Το Υπουργείο μας μέτρησε. Γονείς και μαθητές είναι με το μέρος μας.

Οφείλουμε να δώσουμε συνέχεια.
Το οφείλουμε σ’ αυτό που επιλέξαμε να γίνει τρόπος ζωής.   

Να είμαστε όλοι και όλες εκεί!!!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: