ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2013

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2013

Συνάδελφοι στην συνέλευση της Κυριακής 3-3-2013 έγινε η συζήτηση των πεπραγμένων και εκτενής συζήτηση για τις δύο παραιτήσεις των μελών του ΔΣ. Κατόπιν υπερψήφισης των πεπραγμένων (Οικονομικών & Δράσεων) για το 2012 έως και της πραγματοποίησης της συνέλευσης, το σώμα αποφάσισε την διενέργεια έκτακτων εκλογών.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
ΑΠΟ ΤΙΣ 12.00 π.μ. ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 19.00 π.μ. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Οι υποψηφιότητες για τη συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο (2013-2015) και στην Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία του Συλλόγου έως και τις 20 Μαρτίου 2013.

Στις αρχαιρεσίες μπορούν να λάβουν μέρος τα τακτικά μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά ενήμερα και για το 2013.
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να καταθέτουν μαζί με την υποψηφιότητα τους και σύντομες προγραμματικές δηλώσεις έως 200 λέξεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
·        Αν κάποιο μέλος επιθυμεί να συμμετάσχει ως Εφορευτική Επιτροπή για τις εκλογές, παρακαλείται να το δηλώσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως και τις 10 Μαρτίου 2013.
·       Δεδομένου ότι η Υποβολή Υποψηφιότητας γίνεται εγγράφως, για διευκόλυνση των υποψηφίων, σας επισυνάπτουμε συνημμένη την φόρμα υποβολής υποψηφιότητας η οποία πρέπει να έχει αποσταλεί στα γραφεία του Π.Ε.ΣΥ.Θ. έως και τις 20 Μαρτίου 2013, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω απλού ταχυδρομείου (όχι συστημένη επιστολή).
·        Δικαίωμα ψήφου έχουν και τα νέα μέλη που έκαναν αίτηση εγγραφής έως και την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2013.
·     Σε περίπτωση που υποψήφιος/α διαπιστώσει ότι η υποψηφιότητα του δεν συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση λίστας υποψηφίων παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την Γραμματεία.
·        Επισημαίνεται ότι η ανανέωση των συνδρομών μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών στη γραμματεία του Συλλόγου.

Σημειώνουμε ότι μέχρι την ημερομηνία διενέργειας των εκλογών την διαχειριστική ευθύνη για τα του Π.Ε.ΣΥ.Θ., όσο και της υλοποίησης δράσεων (σεμινάρια μέλη για τα μέλη, συμμετοχή σε αντιρατσιστική δράση, διαμαρτυρία για το πρόγραμμα επιμόρφωσης «Θαλης»-αποφάσεις που πάρθηκαν στην συγκεκριμένη συνέλευση),συνεχίζει να έχει το παρόν Δ.Σ. σε συνεργασία με τις επιτροπές του Συλλόγου.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: