ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ. ΤΗΝ KYΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ Γ.Σ. ΤΟΥ Π.Ε.ΣΥ.Θ. THN KYΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2017

Η εξ΄ αναβολής Γενική Συνέλευση του Π.Ε.ΣΥ.Θ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαΐου, στις 11:00 – 3:00 μ.μ. στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν (Πεσμαζόγλου 5), που ευγενικά μας παραχωρείται ειδικά για την ημέρα εκείνη.

Σημειώνουμε ότι ο χώρος είναι κλεισμένος για το παραπάνω χρονικό διάστημα, οπότε παρακαλείστε θερμά να είστε συνεπείς στην ώρα προσέλευσης ώστε να συνεργαστούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα στην καθορισμένη χρονική διάρκεια.

Ο Σύλλογος, μετά την τελευταία περιπέτεια του προστίμου, αλλά και εξαιτίας της κρισιμότητας των καιρών, χρειάζεται –ίσως περισσότερο από ποτέ– τον καθέναν και την καθεμία από τα μέλη του να «μπολιάσουν» με ιδέες για δράσεις, με προτάσεις, τοποθετήσεις και κριτική, το νέο ξεκίνημα που επιχειρούμε.

Σε αυτό το πλαίσιο θέλουμε να απευθύνουμε τρία ιδιαίτερα καλέσματα:

Α. Σε όλα τα μέλη των παλαιότερων Δ.Σ., που έχουν το χρόνο και τη διάθεση να μας συνδράμουν με την πολύτιμη εμπειρία τους.

Β. Στα μέλη μας που ζουν και εργάζονται εκτός Αττικής. Ζητάμε να μας καταθέσετε γραπτά τις τοποθετήσεις, αλλά και τις ιδέες σας για μελλοντικές δράσεις, προκειμένου να αναγνωσθούν και να συζητηθούν τη μέρα της Γ.Σ. Επιδιώκουμε να έχουμε έναν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας μαζί σας – αυτό ήταν ένα από τα πρώτα μας μελήματα κι ελπίζουμε να δουλέψουμε από κοινού για να το επιτύχουμε.

Γ. Στα οικονομικά μη ενήμερα μέλη. Επιθυμούμε την ενεργή σας συμμετοχή, παρουσία και τοποθέτηση. Η επαναδραστηριοποίησή σας είναι για εμάς σημαντική και θα θέσουμε ένα πλαίσιο ρυθμίσεων προς αυτήν την κατεύθυνση.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.      Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
2.      Προγραμματισμός δράσεων 2017-2018. Ανάγνωση επιστολών από τα εκτός Αττικής μέλη του Συλλόγου. Λειτουργία Επιτροπών: Εκπαιδευτικών Θεμάτων, Πολιτισμού, Εργασιακών Θεμάτων, Θεατρικής Ομάδας, Αλλαγής Καταστατικού κ.ά.
3.      Οικονομικός προϋπολογισμός 2017-2018. Κίνητρα για επανένταξη των οικονομικά μη ενήμερων μελών.
4.      Ενημέρωση για την πορεία των επαφών μας με το ΥΠ.Π.Ε.Θ. και το Ι.Ε.Π.

Σας περιμένουμε όλους να τα πούμε από κοντά, να συναποφασίσουμε, να ορίσουμε την πορεία του Συλλόγου μας.

Ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: