ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ

Χαλάνδρι, 11-9-2018

Αγαπητοί και αγαπημένοι συνάδελφοι,
Μέλη του Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.,
Αγαπημένοι φίλοι,

Με την παρούσα μου επιστολή παραιτούμαι από την θέση μου ως Γενική Γραμματέας του Συλλόγου μας και από μέλος του Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και αφορούν όπως πολλοί εκ του Συλλόγου μας γνωρίζουν και όπως ενημέρωσα και στη γενική μας συνέλευση, την μετεγκατάστασή μου στο εξωτερικό.

Παρακαλώ λοιπόν να την κάνετε δεκτή.

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων υπήρξε για εμένα αποκούμπι, οδηγός, στήριγμα, επιστημονική βάση και καθημερινότητα για τα τελευταία 16 χρόνια. Θα μπορούσα να πω υπήρξε σπίτι μου…

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τους θεατρολόγους που τόσα χρόνια στηρίζουν τον σύλλογο και εγγράφονται μέλη του.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του τωρινού ΔΣ Ανθή Κοντορούση, Βιργινία Κατσούνα, Μαράια Γαλιατσάτου, Κατερίνα Μαγαράκη, Χρήστο Παγκαλιά, τόσο για την τόλμη και την αποφασιστικότητά τους να αναλάβουν έναν σύλλογο με σχεδόν μηδενικό ταμείο, εν μέσω δύσκολων συνθηκών για τον κλάδο μας αλλά και για την παραγωγική και δημιουργική συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Και μαζί ευχαριστώ και τον Διονύση Ξενάκη, από παλιά μέλος του Δ.Σ.

Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ξεχωριστά την Μαρία Κατριβέ, Πρόεδρο του Π.Ε.ΣΥ.Θ. στην πρώτη μου θητεία στο Δ.Σ. για την διορατικότητα της, την οργανωτικότητα που επέδειξε, το όραμα που είχε για τον Σύλλογο και για το ότι πράγματι με δίδαξε πολλά.

Επίσης τον φίλο και συνάδελφο Νεόφυτο Παναγιώτου, Πρόεδρο του Π.Ε..ΣΥ.Θ. επί δύο θητείες που ανέλαβε το δύσκολο καθήκον εκπροσώπησης του Συλλόγου, την περίοδο που επιβλήθηκε το πρόστιμο στον Σύλλογο, για την αξιοπρέπεια και την ψυχραιμία που επέδειξε μολονότι ως φυσικός εκπρόσωπος του Π.Ε.ΣΥ.Θ. κατέληξε να έχει και προσωπική εμπλοκή στο θέμα. Η συμπεριφορά και η αυτοθυσία που επέδειξε προς όφελος του συνόλου, είναι ένα μάθημα για όλους μας.

Ειδική μνεία θα μου επιτραπεί να κάνω στην τωρινή Πρόεδρο του ΠΕΣΥΘ Ανθή Κοντορούση που με αυταπάρνηση και μαχητικότητα έχει εκπροσωπήσει τον ΠΕΣΥΘ την τελευταία μου αυτή θητεία δίνοντας φωνή στον ΠΕΣΥΘ παντού και εδραιώνοντας μία σταθερή σχέση του Συλλόγου με τα Πανεπιστημιακά Τμήματά μας.

Αποχωρώ με την ευχή όλοι οι θεατρολόγοι, μέλη και μη, να συσπειρώνονται γύρω από τον σύλλογο, να εγγράφονται στον ΠΕΣΥΘ δυναμώνοντας και άλλο την φωνή του και να δίνουν το παρόν σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου.

Όπως άλλωστε αναφέρουμε πάντα στις ανακοινώσεις και καλέσματά μας:

Ο σύλλογος είναι τα μέλη του και η παρουσία των μελών απαραίτητη.

Συγκεκριμένα προς το Δ.Σ. :

Θα παρακαλούσα η παρούσα επιστολή αυτούσια να σταλεί στα μέλη μας και να δημοσιευτεί στο site μας δίνοντας μου έτσι της ευκαιρία να καταστήσω σαφές ότι η απόφαση μου λαμβάνεται με βάση μόνο προσωπικές επιλογές και επίσης να μου δώσετε την ευκαιρία να αποχαιρετήσω συναδέλφους και γνωστούς.

Καλή συνέχεια στον Σύλλογό μας και στο Δ.Σ. !

Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό προς όλους,

Σας ευχαριστώ θερμότατα,

Ηλέκτρα Μήτσουρα Α.Μ Π.Ε.ΣΥ.Θ. : 463

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: