ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,   μετά την τελευταία, επιτυχημένη μας διαδικτυακή συνάντηση στην οποία μοιραστήκαμε την αλλαγή της θεατρικής μας καθημερινότητας λόγω της πανδημίας, η Επιτροπή Πολιτισμού σας καλεί σε μία ακόμα ψηφιακή δράση.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 11:30 – 13:30 π.μ. θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε δύο ξεχωριστούς προσκεκλημένους για να συζητήσουμε το φλέγον θέμα της διαμόρφωσης του θεατρικού τοπίου στην μετά-covid εποχή. Συγκεκριμένα, ο ομότιμος καθηγητής στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του ΑΠΘ και κριτικός θεάτρου, Σάββας Πατσαλίδης και η κριτικός θεάτρου της εφημερίδας Καθημερινή, Ματίνα Καλτάκη θα συνομιλήσουν μαζί μας για το σήμερα και το αύριο του θεάτρου, ή κατά τη χαρακτηριστική περιγραφή του Σάββα Πατσαλίδη για «Το θέατρο του αύριο που είναι σήμερα, εδώ και τώρα και παντού». Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει μετά τις σύντομες τοποθετήσεις των προσκεκλημένων μας, θα έχουμε φυσικά, την ευκαιρία να διατυπώσουμε τις δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, να θέσουμε ερωτήσεις και να συζητήσουμε όλοι μαζί πάνω στο καίριο αυτό ζήτημα.

Κείμενα της Ματίνας Καλτάκη και του Σάββα Πατσαλίδη επισυνάψαμε με αφορμή την προηγούμενη συνάντησή μας ως «τροφή για σκέψη». Παραθέτουμε και πάλι μερικά links από κείμενά τους, που μπορούν να μας δώσουν ιδέες για τη συζήτησή μας.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην τηλεδιάσκεψη, καλούνται να στείλουν mail στο contact@pesyth.com με το ονοματεπώνυμό τους και τίτλο: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ, μέχρι το Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 15:00. 

Στη συνέχεια θα σας αποσταλεί το σχετικό link.

http://savaspatsalidis.blogspot.com/2020/04/to.htmlhttp://savaspatsalidis.blogspot.com/2020/04/blog-post.html

https://www.kathimerini.gr/1075357/gallery/politismos/8eatro/istories-apo-ton-palio-kosmo-o-kormos-to-kladi-to-dendro?fbclid=IwAR3sKHQMw3MYunIthS_iRnEbE211BY2XiRA0Bh8KjxSa48hG6eIOC0USgFs

https://www.kathimerini.gr/1074269/article/politismos/8eatro/istories-apo-ton-palio-kosmo-agwniwntas-gia-thn-epomenh-mera?fbclid=IwAR0faKdJ_6MCl5F7Nb__soK8E9uZdra5eD-F-CSbzHIq_6QseKT8cwFnyVI

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: