Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ, Β’ ΜΕΡΟΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ, Β’ ΜΕΡΟΣ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Στις 7 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε το β’ μέρος του τηλεσεμιναρίου, με θέμα «Η Θεατρική Αγωγή υπό τις οδηγίες του ΕΟΔΥ», στην πλατφόρμα του Webex. Οι 35 περίπου συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που παρευρέθηκαν, αντάλλαξαν σκέψεις και ιδέες πάνω στην καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του μαθήματος δια ζώσης ή εξ αποστάσεως μέσω πλατφόρμας. Οι ιδέες αυτές καταγράφηκαν από τη Χρυσάνθη Βουδούρη, με τη συναίνεση των παρευρισκομένων να κοινοποιηθούν μέσω email μόνο στην ομάδα συμμετεχόντων, στη συνάντηση αυτή. Τον συντονισμό του σεμιναρίου ανέλαβε εκ νέου ο Χρήστος Θεοχαρόπουλος.

Λίγο πριν το κλείσιμο του τηλεσεμιναρίου, η Ανθή Κοντορούση, η Πρόεδρος του Π.Ε.ΣΥ.Θ. ενημέρωσε και προσκάλεσε σε ανοιχτή συζήτηση τα παρόντα μέλη, σε σχέση με τους επικείμενους διορισμούς και την κατανομή των θέσεων, μέσω του αιτήματος της ισοκατανομής. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προαιρετική φωτογράφιση, όσων επιθυμούσαν να κάνουν χρήση της κάμεράς τους και με την προσμονή να ακολουθήσει και επόμενη τηλεσυνάντηση.

Η δράση «Η Θεατρική Αγωγή υπό τις οδηγίες του ΟΕΔΥ» είναι μέρος της παράδοσης του Συλλόγου μας, που αφορά συναντήσεις «Μέλη για τα μέλη», στα πλαίσια της προσπάθειας του «Αλληλοεκπαιδευόμαστε» και συνδιοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Επιστημονικό Σύλλογο Θεατρολόγων και τον Σύλλογο Αποφοίτων του Τμήματος Θεάτρου Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: