ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ Ε-ΒΟΟΚ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Β’ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ Ε-ΒΟΟΚ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ Β’ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Αγαπητά μέλη του Π.Ε.ΣΥ.Θ.,
Αγαπητά μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου,
Αγαπητοί εισηγητές του Β΄ Θεατρολογικού Συνεδρίου του Συλλόγου μας,

Με χαρά, υπερηφάνεια και βαθιά ικανοποίηση, σας ενημερώνουμε για την ολοκλήρωση του έργου της έκδοσης, τόσο σε ηλεκτρονική μορφή (e-book, ISBN 9786185439378) όσο και σε έντυπη μορφή (Εκδόσεις Ευρασία, ISBN 9786185439361) των πρακτικών του Β΄ Θεατρολογικού Συνεδρίου του ΠΕΣΥΘ με τίτλο: Μετανάστες και Πρόσφυγες στη Σύγχρονη και τη Σκηνική Πράξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Göethe, 28-31 Μαρτίου 2012.

Η ηλεκτρονική έκδοση (e-book) είναι ελεύθερα προσβάσιμη στην ιστοσελίδα του Π.Ε.ΣΥ.Θ., στην αρχική σελίδα, στην πλαϊνή ενημερωτική στήλη. Μέσα στη δύσκολη συνθήκη την οποία όλοι βιώνουμε, κατορθώσαμε να φέρουμε σε πέρας την εν λόγω έκδοση, με την πολύτιμη βοήθεια των μελών μας, Τώνιας Καράογλου (που ανέλαβε αμισθί το δύσκολο έργο της επιμέλειας) και Εύης Προύσαλη, (που είχε συμβουλευτικό ρόλο και τις επαφές με τον εκδοτικό οίκο). Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε, επίσης, στο ακούραστο μέλος μας Χρήστο Θεοχαρόπουλο για την βοήθεια, την αφιλοκερδή προσφορά του και φυσικά το κουβάλημα που πρόσφερε, μαζί με τον Χρίστο Παγκαλιά.

Ευελπιστούμε πως η έκδοση αυτή θα αποτελέσει βοήθημα αλλά και πλούσιο υλικό για κάθε συνάδελφο θεατρολόγο, κάθε ερευνητή και κάθε φοιτητή/τρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκδόθηκε ορισμένος αριθμός αντιτύπων προκειμένου να δοθούν δωρεάν σε βιβλιοθήκες των Τμημάτων Θεατρικών Σπουδών στην Ελλάδα αλλά και κάποια να παραμείνουν στον ΠΕΣΥΘ ως αρχειακό υλικό.

Σύντομα και με την άρση των περιοριστικών μέτρων θα οργανωθεί η παρουσίαση του τόμου των πρακτικών και ευχή μας είναι να συναντηθούμε με όλους και όλες σας!

Τα πρακτικά του Β’ Θεατρολογικού Συνεδρίου σε έντυπη μορφή. Η ηλεκτρονική έκδοση διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Η έκδοση των πρακτικών αποτελεί δράση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και πρωτοβουλία της προέδρου Ανθής Κοντορούση.

Ευχή μας η προσπάθεια αυτή να δώσει νέα επιστημονική ώθηση στον σύλλογο και να ανοίξει τον δρόμο σε νέες επιστημονικές δράσεις.

Ευχαριστούμε, επίσης, την πρώην πρόεδρο Ηλέκτρα Μήτσουρα για τη συμπαράσταση.

Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: