ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ – ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ Α’ΒΑΘΜΙΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ – ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ Α’ΒΑΘΜΙΑ

Ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. λίγο πριν τη συνάντηση της Δ.Ο.Ε. με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας τη Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 το πρωί, όπως ενημερώνουν τα Μ.Μ.Ε., στέλνει ένα ακόμη μήνυμα για δίκαιη κατανομή προς όλους τους κλάδους και σύσταση οργανικών θέσεων για τους ΠΕ91. Δημοσιεύουμε την επιστολή, όπως εστάλη στα γραφεία της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας:

27.04.2021
Αρ. Πρωτ.: 2189

ΘΕΜΑ: «Εξαιρετικά επείγον – Κατανομή διορισμών στην Α’βάθμια»

Κύριε Πρόεδρε της Δ.Ο.Ε.,
Συνάδελφοι,
μέλη του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.,

Ενημερωθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. για την συνάντηση της Ομοσπονδίας με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αυτή την Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου 2021 το πρωί στο Μαρούσι. Σας έχουμε όλο το τελευταίο διάστημα στείλει επιστολές τόσο του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου, όσο και επιστολές θεατρολόγων από όλη την Ελλάδα για το θέμα της κατανομής των διορισμών. Όλες οι επιστολές των συναδέλφων θεατρολόγων είναι συγκεντρωμένες εδώ και η τελευταία, ανοιχτή επιστολή του Π.Ε.ΣΥ.Θ. είναι διαθέσιμη εδώ. Δεν ζητούμε τίποτε παραπάνω από αυτό που μας αναλογεί. Οργανικές θέσεις στην λογική ικανοποίησης των πραγματικών αναγκών της εκπαίδευσης, όπως και πολλά σωματεία διατυπώνουν υιοθετώντας το αίτημά μας για την ίδρυσή τους ΑΜΕΣΑ.

Διαπιστώσαμε όλοι δυστυχώς την αντίληψη του Υπουργείου για τις ειδικότητες στο θέμα της ειδικής αγωγής, όταν, αφού κάλεσε και τον κλάδο μας να συμμετάσχει, προκήρυξε ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ θέσεις για την ειδικότητά μας. Πριν βιαστούν κάποιοι-ένθεν κακείθεν- να μας χαρακτηρίσουν συντεχνία, να θυμίσουμε πως εργαζόμαστε στην εκπαίδευση αρκετοί ακόμα και από το 1996 ως ωρομίσθιοι, πως κάθε χρονιά εργάζονται κατ’ ελάχιστον 700 θεατρολόγοι σε όλη την Ελλάδα και πως πάνω από 300 άτομα του κλάδου μας έχουν προϋπηρεσία άνω των 10 ετών.

Είμαστε ελαστικά εργαζόμενοι, μέλη των Σ.Ε.Π.Ε., εκπροσωπούμαστε από την Δ.Ο.Ε. και αυτό ξεκάθαρα ζητάμε να κάνετε ως ομοσπονδία την Πέμπτη στο Υπουργείο. Να διεκδικήσετε την ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΚΑΤΑΝΟΜΗ των διορισμών και άρα την ίδρυση των οργανικών θέσεων και για τον κλάδο μας. Γνωρίζουμε ότι το σωματείο δεν διορίζει ΑΛΛΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ για όλα τα μέλη της ανεξαιρέτως. Μια νέα υποτίμηση των ειδικοτήτων, θα είναι και αποτυχία της Ομοσπονδίας να επιτύχει τους στόχους που η ίδια έχει θέσει.

Είμαστε στην διάθεσή σας.

Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: