Ημέρα Παιδείας

Ημέρα Παιδείας

Στις 21 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 11:00-13:00 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των θεατρολόγων για την «Ημέρα Παιδείας», ημερίδα η οποία διεξάγεται μια φορά το χρόνο, συνήθως στις αρχές της σχολικής/ακαδημαϊκής χρονιάς. Φέτος, λόγω των περιορισμών που θέτει ο covid-19, μεταφέραμε την ημερίδα αυτή μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του ΖΟΟΜ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πολλών θεατρολόγων και την ταυτόχρονη παρουσία όλου του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου μας. Αρχικά, η ημερίδα άνοιξε με την προαναγγελία δράσεων από την Πρόεδρο κ. Βιβή Κοψιά, και κατόπιν οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την σύντομη εισήγηση του μέλους του Δ.Σ. κ. Μαράιας Γαλιατσάτου, η οποία επισήμανε συνοπτικά τις δράσεις που πραγματοποίησε το νεοσυσταθέν Δ.Σ. ως τον Νοέμβριο του 2021. Τοποθετήθηκαν όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Θεοχαρόπουλος (ο οποίος συντόνισε την τηλεδιάσκεψη αυτή), η Γραμματέας κ. Χριστιάνα Μόσχου, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρίστος Παγκαλιάς, η Ταμίας κ. Κατερίνα Μαγαράκη και το μέλος κ. Ευαγγελία Κυριαζίδου, Κατόπιν, όσοι συμμετέχοντες επιθυμούσαν, έλαβαν τον λόγο και τοποθετήθηκαν σχετικά με τα θέματα που τους/μας απασχολούν: προβλήματα εντός των σχολικών μονάδων, δυσλειτουργίες, αξιολόγηση, σκέψεις για επόμενες δράσεις, συμμετοχή σε επιτροπές.

Η «Ημέρα Παιδείας» είναι δράση, η οποία απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους, ασχέτως αν είναι μέλη του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων. Αξίζει να σημειώσουμε πως μέσα στο δίωρο που κράτησε η διαδικτυακή αυτή συνάντηση, καταγράφηκαν πάνω από 80 συμμετοχές.

Το σίγουρο είναι πως έγινε μια εποικοδομητική αρχή και για επόμενες συναντήσεις, με την πολύ ευχάριστη και πολυαναμενόμενη συμμετοχή μελών (και μη) και από την επαρχία, η οποία δεν έχει πρόσβαση στις εξελίξεις, μιας και αυτές καθορίζονται στην έδρα μας, εντός Αττικής.

Σας περιμένουμε στις επόμενες ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων και δράσεων!
Σας περιμένουμε στις επιτροπές του Συλλόγου!
Αποδεικνύουμε στην πράξη πως ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. είναι τα μέλη του!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΩΝ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: