Α’ φάση προσλήψεων: 571 αναπληρωτές ΠΕ91.01

Α’ φάση προσλήψεων: 571 αναπληρωτές ΠΕ91.01

Σήμερα (26.08.2022) ανακοινώθηκαν, όπως ήταν προγραμματισμένο, οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών από το ΥΠΑΙΘ. Τον κλάδο μας αφορούν 571 συνολικά προσλήψεις, με 564 να δρομολογούνται για την Πρωτοβάθμια και άλλες 7 για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Από αυτές, στην Πρωτοβάθμια Γενικής Εκπαίδευσης καλύπτονται 500 θέσεις και άλλες 64 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, ενώ για τη Δευτεροβάθμια Γενικής Εκπαίδευσης 3 θέσεις και για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση άλλες 4.

Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση στη σελίδα του ΥΠΑΙΘ, πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε τους πίνακες προσλήψεων για τον κλάδο και την ειδικότητά μας (ΠΕ91.01), εντός του ιστότοπού μας, στη σελίδα «Θεατρολόγοι στην Εκπαίδευση», πατώντας εδώ.

Ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. εύχεται καλή αρχή στους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που αναλαμβάνουν εκπαιδευτικά καθήκοντα και θα βρίσκεται δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν. Υπογραμμίζουμε πως ο Σύλλογός μας έστειλε και επιστολή διαμαρτυρίας προς τις Ομοσπονδίες μας (ΔΟΕ και ΟΛΜΕ) για το χρονοδιάγραμμα που προγραμματίζει το ΥΠΑΙΘ για την ανάληψη υπηρεσίας των συναδέλφων αυτών, καθυστερώντας την πρόσληψή τους για τις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, επιτρέποντας αρκετά ημερομίσθια να χαθούν.

Τέλος, εξυπακούεται πως ο αγώνας μας δεν τελειώνει εδώ, αλλά συνεχίζουμε τις επαφές και τις πιέσεις και για τις επόμενες φάσεις προσλήψεων οι οποίες αναμένεται να ακολουθήσουν.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: