Τηλεσεμινάριο «Μέλη για τα Μέλη» 05.01.2021

Τηλεσεμινάριο «Μέλη για τα Μέλη»

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων (Π.Ε.ΣΥ.Θ.) συναισθάνεται τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι θεατρολόγοι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να ανταποκριθούν στο μάθημα της Θεατρικής Αγωγής εν μέσω Covid-19. Σε αυτό το δυσχερές κλίμα οργανώνεται δίωρη τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11:00-13:00 με στόχο την αλληλεκπαίδευση. Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να στείλουν ένα email με το ονοματεπώνυμό τους και τον τίτλο «Τηλεσεμινάριο» στο contact@pesyth.com. Όσοι απόφοιτοι του Τμήματος Θεάτρου Θεσσαλονίκης επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να στείλετε τις αντίστοιχες πληροφορίες στον Σύλλογο Αποφοίτων Τμήματος Θεάτρου Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούμε θερμά, προκειμένου να λειτουργήσει αυτή η διαδικασία εποικοδομητικά, είναι απαραίτητο να έχετε σκεφτεί μια δράση από αυτές που εφαρμόζετε ήδη στις σχολικές τάξεις και να την περιγράψετε στην ομάδα συμμετεχόντων της τηλεδιάσκεψης. Στόχος είναι να ανταλλάξουμε ιδέες, να βρούμε πρακτικές λύσεις, να βοηθήσουμε όλους τους εκπαιδευτικούς μας, νεότερους και έμπειρους, χωρίς καμία διάθεση κριτικής. Προτείνουμε σύντομες παρουσιάσεις ώστε να πάρουν το λόγο όσοι περισσότεροι συνάδελφοι επιθυμούν.

Επειδή η Πολιτεία αναμένεται ανά πάσα στιγμή να ανακοινώσει το άνοιγμα των σχολικών μονάδων (Δημοτικά σχολεία), η τηλεδιάσκεψη δεν θα ακυρωθεί. Το θέμα συζήτησης προς το παρόν είναι «θεατρικές ιδέες εν μέσω Covid-19 για τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση». Αν οι σχολικές μονάδες ανοίξουν, τότε θα ανταλλάξουμε ιδέες για την διεξαγωγή του μαθήματος εντός της σχολικής τάξης αλλά με τους περιορισμούς του ΕΟΔΥ (χρήση μάσκας, αποστάσεις, όχι ανταλλαγές αντικειμένων, κ.ά.).

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν απαντητικό email στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2021 με τον σύνδεσμο που αντιστοιχεί στο δωμάτιο της πλατφόρμας (Webex) που θα διεξαχθεί η τηλεδιάσκεψη.

Το τηλεσεμινάριο «Μέλη για τα Μέλη» συνδιοργανώνεται και από το Σύλλογο Αποφοίτων του Τμήματος Θεάτρου Θεσσαλονίκης.

Καλή Δύναμη! Καλή Χρονιά!

Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Θεατρολόγων –
Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Θεάτρου Θεσσαλονίκης

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: