ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

Αγαπητά μας μέλη,
Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ. καλεί τα μέλη του συλλόγου σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 11:00 πμ στα γραφεία μας Ιπποκράτους 13 στον 5ο όροφο.
Η εξ αναβολής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρες 10:00-13:00 στο Μουσείο Μακρονήσου (Π.Ε.Κ.Α.Μ.), Αγ. Ασωμάτων 31, Θησείο (πλησίον σταθμού ηλεκτρικού «Θησείο»). Σημειώνουμε πως θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω COVID γι’ αυτό και η συνέλευση θα διεξαχθεί στον ανοιχτό χώρο που διαθέτει το Μουσείο. Παρακαλούνται όσοι πρόκειται να ανανεώσουν τις συνδρομές τους την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης, να προσέλθουν μισή ώρα νωρίτερα (9:30). Να επισημάνουμε ότι ο Σύλλογος δε διαθέτει POS, κατά συνέπεια η εξόφληση θα γίνεται μόνο με μετρητά. Ιδανικά, παρακαλούμε θερμά να έχετε το ακριβές αντίτιμο των χρημάτων που πρόκειται να καταβάλετε.
Σας καλούμε όλους και όλες να στηρίξετε τον Σύλλογο που σας στηρίζει, υποβάλλοντας εντός του νέου χρονικού περιθωρίου που δόθηκε, έως και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 και ώρα 23:59, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (contact@pesyth.com) τις υποψηφιότητές σας με τίτλο μέηλ: Υποβολή υποψηφιότητας/ Εκλογές Π.Ε.ΣΥ.Θ.
Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα τακτικά και οικονομικά ενήμερα μέλη, όπως και όσα μέλη έχουν οφειλές αλλά μπαίνουν σε οικονομικό διακανονισμό (εξόφληση του τρέχοντος έτους + τουλάχιστον 5 ευρώ της οφειλής τους).
Η φόρμα υποβολής υποψηφιότητας για ΔΣ και ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ εδώ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:
• Οι υποψήφιοι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να καταθέτουν μαζί με την υποψηφιότητά τους και ένα σύντομο κείμενο υποψηφιότητας έως 100 λέξεων.
• Οι υποψήφιοι θα ανακηρυχθούν από το Δ.Σ. την επομένη της λήξης της προθεσμίας.
• Σε περίπτωση που υποψήφιος/α διαπιστώσει ότι η υποψηφιότητά του δεν συμπεριλαμβάνεται στην ανακοίνωση λίστας υποψηφίων, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με το Δ.Σ. μέσω των μέιλ.
• Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν και τα νέα μέλη που θα κάνουν αίτηση εγγραφής έως και το αργότερο την Κυριακή 30 Μαΐου 2019. Δικαιολογητικά για την εγγραφή σας εδώ.
• Προσοχή: Καθώς το απελθέν ΔΣ δεν έχει πλέον πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό, όσοι καταθέτετε τη συνδρομή σας, μας στέλνετε απαραιτήτως φωτογραφία της απόδειξης κατάθεσης! Μην ξεχνάτε την αναγραφή ονοματεπώνυμου!
• Επισημαίνεται ότι η ανανέωση των συνδρομών μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών, πλην των υποψηφίων οι οποίοι πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις οικονομικές τους οφειλές (ή να έχουν μπει στον οικονομικό διακανονισμό) προς τον Σύλλογο μαζί με την υποψηφιότητά τους.
• Απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας κατά την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών!
Σημειώνουμε ότι τη διαχειριστική ευθύνη για τα ζητήματα του Π.Ε.ΣΥ.Θ., έως τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και τη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής, συνεχίζει να έχει το παρόν Δ.Σ.
Εφιστούμε την προσοχή σας:
• Η πρώτη Κυριακή ΠΟΤΕ δεν συγκεντρώνει την απαραίτητη απαρτία, μην ταλαιπωρείστε, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6-6-2021 και θα ενημερωθείτε για τον τόπο με νέο email καθώς είμαστε ακόμη σε αναζήτηση ανοικτού χώρου, σε καφέ ή σε θερινό σινεμά.
• Οι εκλογές για το νέο ΔΣ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13-6-2021 και ώρες 09:00-15:00 στα γραφεία του Συλλόγου μας (Ιπποκράτους 13).

Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στα τηλέφωνα: 6947020227 (Χρίστος Παγκαλιάς) στην περίπτωση που έχετε υπόψη σας κάποιο ανοικτό χώρο ακόμη και με την καταβολή ενός ποσού.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: