Π.Ε.ΣΥ.Θ.: Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 9 Νοεμβρίου 2022

Π.Ε.ΣΥ.Θ.: Συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση στις 9 Νοεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

οι συνθήκες διαβίωσης δυσχεραίνουν για όλους μας, την ίδια στιγμή που όλα τα προϊόντα και οι παροχές γύρω μας αυξάνονται, ενώ ταυτόχρονα ο μισθός μας ως εκπαιδευτικοί –χωρίς δώρα κι επιδόματα που εισπράτταμε κατά το παρελθόν- δεν καλύπτει ούτε τις βασικές μας ανάγκες. Δεν τολμούμε να σκεφτούμε τις αντιξοότητες που καλούνται να αντιμετωπίσουν συναδέλφισσες και συνάδελφοί μας, οι οποίοι εργάζονται μακριά από τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους, με οποιοδήποτε καθεστώς απασχόλησης, είτε ως αναπληρωτές είτε ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί: ενοίκιο, λογαριασμοί ρεύματος, μετακινήσεις, έξοδα για τη φροντίδα τέκνων και υπερηλίκων του οικογενειακού περιβάλλοντος. Την ίδια στιγμή, συμμεριζόμαστε την τεράστια δυσκολία που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους συνάδελφοι και συναδέλφισσες μας, οι οποίοι παραμένουν σε καθεστώς ανεργίας. Όλοι ψελλίζουμε στο διπλανό μας ότι «δεν πάει άλλο!». Ήρθε η ώρα ο ψίθυρος αυτός να γίνει ισχυρή θέση, απέναντι σε όλους αυτούς που προκάλεσαν αυτή την κατάσταση και μας κρατούν σε αυτό το μισθολογικό επίπεδο!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει γενική απεργία και καλεί σε κινητοποιήσεις. Ο Π.Ε.ΣΥ.Θ. στηρίζει την ενέργεια και καλεί τα μέλη του, όσα βρίσκονται εντός Αττικής, στην κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας και ενθαρρύνει τη συμμετοχή των μελών του στις κατά τόπους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Προσυγκέντρωση για την Αττική:
10:45 στην είσοδο έξω από τα γραφεία μας (Ιπποκράτους 13, Αθήνα)
και στις 11:00 θα μεταβούμε μαζί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σε κανέναν μας δεν περισσεύουν τα χρήματα που θα στερηθεί από τη συμμετοχή στην απεργία! Οφείλουμε εκείνη τη μέρα να κλείσουν οι σχολικές μονάδες που εργαζόμαστε και να κατεβούμε όλοι στις κατά τόπους κινητοποιήσεις!

Οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό «παρών»!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Το Δ.Σ. του Π.Ε.ΣΥ.Θ.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: